До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об'єкт бажання: скейтборди за мотивами картин Жана-Мішеля Баскії

Цієї осені в паризькому Центрі Пампіду можна купити безцінний предмет – скейтборд за мотивами картин Жана-Мішеля Баскії. Скейти із зображенням картини "Сурмачі" ("Horn Players") в обмеженій кількості випустила компанія The Skateroom.

1983 року Жан-Мішель Баскія вшанував двох джазових артистів, саксофоніста Чарлі Паркеру і трубачку Діззі Гіллеспі, коли присвятив їм свою картину "Сурмачі". На яскравому полотні зображені фрази і слова, пов'язані з музикою і біографією музикантів. Лейбл The Skateroom, який перетворює твори мистецтва в скейтборд, випустив триптих з бордів, які разом складаються в вищезгадану картину "Horn Players".

Реклама

Нагадаємо, 2018 року виповнюється 30 років, як помер американський художник. У зв'язку з цією важливою датою в Парижі в жовтні стартувала виставка "Егон Шиле і Жан-Мішель Баскія" в фонді Louis Vuitton, присвячена творчості двох майстрів. На виставці частину робіт Баскії публічно покажуть вперше: це картини з колекції президента Fondation Louis Vuitton, Бернара Арно, найбільшого колекціонера Жан-Мішеля Баскії в світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.