До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська сім’я поділилася новим портретом герцога та герцогині Кембриджських

Новий портрет герцога й герцогині Кембриджських був представлений їх Королівською Високістю в Музеї Фіцвільяма в Кембриджі.

Британському художнику-портретисту Джеймі Корету твір замовив у 2021 році Кембриджширський королівський портретний фонд як подарунок жителям графства Кембриджшир. Герцог і герцогиня поділилися фото з музею у своєму офіційному інстаграмі, який налічує майже 14 млн підписників.

Реклама

Кембриджширський королівський портретний фонд співпрацює з музеєм та має на меті заохотити дітей та молодих людей будь-якого походження з усього графства проявляти інтерес до мистецтва у всіх його формах. Музей Фіцвільяма має міжнародну репутацію за якість своїх програм навчання та інклюзії, співпрацюючи з місцевими школами й громадськістю, щоб збагатити життя молодих людей та їхніх сімей.

Музей Фіцвільяма — це музей мистецтва та старожитностей Кембриджського університету, заснований у 1816 році за заповітом Річарда Фіцвільяма, 7-го віконта Фіцвільяма (1745–1816), і містить одну з найкращих колекцій старовини та сучасного мистецтва в Західній Європі. В колекції музею – твори мистецтва Моне, Пікассо, Рубенса, Ван Гога, Рембрандта, Сезанна, Ван Ейка та Каналетто. Вхід для публіки завжди безплатний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.