До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відбулася екскурсія в музеї Ханенків від Moet & Chandon і Vogue

Шампанський Дім Moet & Chandon і Vogue влаштували камерну зустріч у Національному музеї мистецтв ім. Богдана і Варвари Ханенків. Вона стала продовженням різдвяного вечора Moet & Chandon x Vogue, який відбувся 16 грудня. Тоді було оголошено про доброчинну ініціативу Дому: Moet & Chandon подарував новорічну ялинку музею Ханенків, що стала святковим символом музею в цьому році. Разом з друзями ми засвітили в музеї святкову ялинку, прикрашену розкішними кулями Moet & Chandon — її зможе побачити кожен, хто в ці новорічні дні відвідає музей. Також гості першими ознайомилися з виставкою гравюр Альбрехта Дюрера, яка кілька днів тому відкрилася в музеї.

У 2021 році відзначається 550-річчя від дня народження німецького живописця й графіка Альбрехта Дюрера. Музей Ханенків приєднується до свят і вперше експонує всі гравюри зі своєї колекції. На виставці представлено 11 творів майстра різних етапів його творчості, виготовлених у трьох техніках: гравюра на дереві, гравюра на міді та офорт.

Реклама

Про те, як ювелірно Дюрер працював з деревом, які мотиви зображував на своїх гравюрах і про символізм його шедеврів гостям розповіла кураторка виставки Олена Шостак, заввідділу європейської графіки Музею Ханенків, експертка з європейської гравюри XVI—XIX століть.

Як відбулася камерна екскурсія Moet & Chandon і Vogue, дивіться у нашому репортажі.

<b>Ханенко экскурсия</b>

Виставка "Код Дюрера" працюватиме до лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.