До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гельмут Ланг проведе дві персональні виставки

З 1980-х років Гельмут Ланг привніс свою архітектурну, деконструктивістську естетику в дизайн одягу, тим самим змінив уявлення про моду. Культовий австрійський дизайнер пішов з власного бренду ще 2005 року і став художником. З тих пір він провів кілька персональних виставок, був учасником групових експозицій і арт-ярмарків, у тому числі Арт-Базеля й Венеційської бієнале.

У вересні 2019 року в Ланга відбудеться одразу дві персональні виставки. Перша розпочнеться 6 вересня в нью-йоркській The Journal, у межах дочірнього проєкту галереї Tennis Elbow, який займається проведенням виставок незалежних художників. Другу експозицію відкриють 14 вересня в вашингтонському арт-просторі Von Ammon.

Реклама

Нагадаємо, що Ланг є активним художником, він співпрацював з такими майстрами, як Дженні Гольцер і Луїз Буржуа. Його роботи досліджують абстрактні скульптурні форми і простір за межами людського тіла. Перша особиста виставка Ланга називалася ALLES GLEICH SCHWER і проходила в Kestnergesellschaft в Ганновері 2008 року. Періодично Ланг публікує витяги з поточних мистецьких проєктів. Так, він випустив опуси Long Island Diaries, The Selective Memory Series і The Travel Almanac, які опублікував у таких журналах, як BUTT, Fannzine 137, Visionaire.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.