До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

FFFACE.ME створили колекцію із трьох NFT на підтримку України

Українська команда FFFACE.ME створила колекцію з трьох NFT на підтримку України.

"У такі часи, як зараз, з’являється дуже сильний творчий імпульс. Водночас ми усвідомлюємо, що сьогодні завданням креативного класу є не лише підтримати Україну матеріально, а й сформувати культурний імідж країни, який не просто запам’ятається, а стане модним. Так виникла концепція NFT-колекції Ukrainian Power Artifacts. У ній кожен з лотів є буквально об’єктом сили, в який ми вклали наш імпульс, що сформувався під час бомбардувань, евакуацій та психологічних випробувань.Покупці кожного з цих артефактів отримають цей імпульс і стануть сильнішими, так само як покупець оригінального предмета мистецтва отримує частинку душі автора", — говорять у команді FFFACE.ME.

Колекція з трьох NFT

FFFACE.ME створили колекцію з трьох NFT на підтримку України. Перша з них – Mother of Power була продана першого ж дня. Це Батьківщина-Мати, яка охороняє Землю від небезпеки, що насувається. Власник цієї роботи отримав захист від вторгнення в особистий простір та негуманної поведінки у свою сторону.

Реклама

Посилання на роботу:https://foundation.app/@ffface/uapower/1

Друга робота – Soul Power – диджитал-інфлюенсерка Астра Старр, яка, здається, тримає весь світ на своїх плечах. Зверху нависає невидимий загрозливий образ. Ця робота про силу духу, яка активується попри візуальну крихкість образу та нерівність сил. Автор роботи отримає здатність активувати приховані духовні ресурси та вміння знаходити рішення у найскладніших ситуаціях, спираючись лише на себе.

Посилання на роботу: https://foundation.app/@ffface/uapower/2

Фінальна робота просякнута особистим досвідом. Це випадкова світлина, яку зробив СЕО студії Діма Корнілов, коли ховався у бомбосховищі. Світло наприкінці вестибюля якимось чином забарвлює стіни в синьо-жовті кольори, створюючи справжню містичну візуальну метафору. Власник цієї роботи отримає здатність бачити вихід з будь-якої ситуації.

Посилання на роботу: https://foundation.app/@ffface/uapower/3

"Цим NFT-дропом хочемо закласти базис для важливого культурного сліду: сучасна Україна – це символ бойового духу, символ незгасної надії, символ безумовної Сили", — говорять FFFACE.ME.

Усі кошти, отримані від продажу цієї колекції, буде надіслано на підтримку ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.