TTSWTRS представили лімітовану колекцію до дня Святого Валентина

Український бренд TTSWTRS представив лімітовану колекцію LOVE CAPSULE до дня Святого Валентина. Нова капсула рожевих худі унісекс присвячена відкритості, сексуальності й свободі. Рекламну кампанію знято спільно з артгуртом Gorsad Kyiv. "I believe that love could be my sexual orientation" — розповідають TTSWTRS.

image LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

До LOVE CAPSULE ввійшли об’ємні худі унісекс зі 100% бавовни пудрово-рожевого відтінку, який у дизайнерки Ганни Осмєхіної асоціюється з ніжністю й м’якістю почуття закоханості. Вибраний відтінок — символ любові поза орієнтаціями та правилами, любові як явища. Об’ємні худі й футболки давно стали візитною карткою українського бренду: саме з них почалася його історія у 2013 році.

LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS
LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

TTSWTRS подбали про ще один спосіб потішити другу половинку або себе й випустили подарункові сертифікати спеціально до найромантичнішого свята. Сертифікати номіналом на три різні суми мають вигляд банківської картки з унікальним номером "ХОХО", а в терміні дії зазначена перевернута вісімка як символ нескінченності.

LOVE CAPSULE бренду TTSWTRS

LOVE CAPSULE — не перше знімання TTSWTRS з художниками з Gorsad. Артгурт порушує теми, близькі бренду: відкритість до сексуальності, самоідентифікації й свободи. Їхні роботи — гучний експеримент і спосіб розмовляти на заборонені теми за допомогою мистецтва. Художники виставляються в Європі та США, про них пишуть Vice, Dazed і Kaltblut, а героями робіт Gorsad часто стають діти й підлітки в перехідному віці. Капсульна колекція TTSWTRS представлена ​​в крамницях і на сайті бренду з 8 лютого. Більше знімків рекламної кампанії дивіться в нашій галереї.

Популярне на VOGUE