Тепер в Україні: індивідуальний пошив взуття в Ermenegildo Zegna

BRAND
27 листопада 2017

Сучасні джентльмени давно знають, що за кращими костюмами на замовлення варто йти до майстрів італійського бренду Ermenegildo Zegna. Однак тут вони зможуть створити не тільки персональний повноцінний гардероб в рамках послуги Su Misura, а й скористатися послугою індивідуального пошиття взуття, яка тепер доступна і для українських клієнтів Ermenegildo Zegna.

image

Процес створення власної пари захопливий і цікавий. Все починається з вибору колодки, після чого вже можна включати фантазію і експериментувати з поєднаннями відтінків і фактур. У київський бутик Ermenegildo Zegna вже прибула велика кількість найрізноманітніших моделей взуття, щоб кожен клієнт міг вибрати вподобану пару і на її основі створити свою індивідуальну. Причому, для замовлення доступна не тільки чоловіча класика – оксфорди, лофери, дербі або монки, але й спортивне взуття, наприклад, вже стали культовими снікери Triple Stitch

Кросівки Triple Stitch

Є можливість виконати будь-яку пару з гладкої або тисненої шкіри, замші або інноваційного матеріалу Pelle Tessuta, в якому замість звичних ниток використані найтонші смужки шкіри наппа. Всього можна вибрати з 17 відтінків і 6 видів матеріалів, а це більше 100 комбінацій. Повторення практично неможливе.

Якість – окремий предмет гордощів Ermenegildo Zegna. Під час створення взуття на замовлення використовується унікальний метод Goodyear Soft. Його секрет криється в створенні спеціальної "стінки" і внутрішнього наповнювача, які разом забезпечують максимальний комфорт, гнучкість, м'якість і теплоізоляцію, а також вміють повертатися в свою первинну форму.

Особливим сюрпризом для клієнтів Ermenegildo Zegna стане можливість використовувати під час створення своєї персональної пари крокодилячу шкіру – в майстернях модного Будинку вона проходить особливу обробку, після чого стає м'якою і податливою. Природно, що створена на замовлення пара буде персоналізована ініціалами клієнта, адже Ermenegildo Zegna – це завжди історія про індивідуальність і силу особистості.

Читайте також:

Энтони Хопкинс и другие голливудские джентльмены в мире моды

Популярне на VOGUE