Сучасна спідня білизна в колекціях Kingdom Angels

Спідня білизна — важливий елемент образу кожної дівчини. Попри те, що вона прихована від очей оточення, саме цей делікатний елемент гардероба дарує відчуття власної привабливості та впевненість у собі. Знайти жіночні, вишукані й безмежно спокусливі комплекти спідньої білизни можна в колекціях українського бренду Kingdom Angels, виробництво якого розташовано на Шрі-Ланці.

Kingdom Angels — новий бренд на українському ринку, на який варто звернути увагу. У колекціях марки представлені високоякісні та спокусливі комплекти з шовку й мережива, які виробляються з урахуванням етичних та екологічних норм. Вони м'які на дотик, приємні до тіла й надзвичайно комфортні — саме це дозволяє почуватися зручно та впевнено в будь-якій ситуації. Придивіться до сексуального комплекту Brauni, з якого розпочалась історія бренду. Бюстгальтер, пояс і трусики виконані з делікатної сітки та мережива в чорному та білому кольорах.

Інший комплект, що приваблює не менше, має назву Kopl. Завдяки спеціальній тканині та особливому процесу виготовлення цей комплект підходить для повсякденного носіння. Він дарує максимальну зручність і підкреслює красу й жіночність кожної дівчини.

Елегантність, сексуальність і комфорт — саме так можна охарактеризувати спідню білизну Kingdom Angels. У колекціях марки, окрім спокусливих сетів, є і базові моделі. Ви можете вибрати білизну з більш закритим або відкритим верхом, залежно від вашого стилю та настрою, або вдягнути мінімалістичні безшовні сети, виконані в різноманітних кольорах.

Популярне на VOGUE