Пісня про Незалежність: нова колекція вишитих суконь GAPTUVALNYA

Напередодні Дня Незалежності бренд GAPTUVALNYA презентує нову колекцію, в центрі якої "Ода" — вишита сукня, присвячена найважливішим цінностям українського народу.

Сукня GAPTUVALNYA

Нову колекцію у GAPTUVALNYA називають багатошаровим символом, що у мистецькій формі втілює повагу до минулого та надію на майбутнє. Аркоподібні елементи на комірі сукні нагадують тризуб та присвячені Дню Незалежності України та державності. Дрібна біла квіткова вишивка — це шана героям, які боролися і продовжують боротися за нашу свободу, а подовжений силует створює відчуття легкості та нескінченності, символізуючи прагнення до свободи.

Кожна деталь сукні "Ода" має глибоке значення і розповідає свою історію, вшановуючи жертви, на які поколіннями йдуть українці заради своєї Батьківщини. Сукня доступна в кількох кольорових варіаціях: класичному білому, чорному та символічному синьому.

"Це унікальний твір мистецтва, створений з використанням справжніх етнографічних матеріалів та аутентичних прикладів народної української вишивки. Майстрині GAPTUVALNYA дбайливо адаптували та відтворили традиційні візерунки, надихаючись багатством української спадщини, — розповідає засновниця бренду Наталія Гергелюк. — Ми прагнемо створювати речі, які не лише відповідають сучасним модним трендам, але й несуть у собі глибокий культурний код".

Популярне на VOGUE