Méduse: нова колекція J'amemme весна-літо 2025 натхненна загадковістю медуз

Надихатися стихіями природи та матеріалізувати в одязі силуети безумовно гарних та небезпечних істот вирішили у бренді J'amemme. У рамках Ukrainian Fashion Week марка презентувала колекцію сезону весна-літо 2025 під назвою Méduse, натхнену ефемерними морськими мешканцями.

Відомий сукнями, блузами та спідницями, виконаними у техніці плісе, J'amemme підкреслили впізнавану повітряність виробів локацією показу — шоу відбулося на 31 поверсі у Taryan Towers, звідки відкривається захопливий вигляд на Київ. Нова колекція бренду під назвою Méduse досліджує загадкових медуз, які наповнили колекцію ефемерними формами, делікатною бахромою та безумовною красою.

Як зазначає дизайнерка бренду Юлія Ярмолюк: "Концепція колекції весна-літо 2025 виникла з захопливих форм і кольорів, які я помітила, спостерігаючи за медузами. Їхні незвичні обриси та краса надихнули на тему трансформації та змін".

У J'amemme провели паралель між прозорістю тканин, архітектурними формами та неземною природою морських істот. Акцентними традиційно стали повітряні матеріали, які підкреслили жіночні силуети в кожному образі.

Результатом стали сукні та сети виконані у фірмовій техніці плісе, яку бренд представив у більш скульптурних, нестандартних силуетах, асиметричних та прозорих фактурах.

Також J'amemme продовжують дотримуватись принципів сталого розвитку, використавши перероблений поліестер у створенні головних образів колекції — чорних та яскраво-червоних максісукнях, у яскраво-червоному сеті та плісированому комплекті зі спідницею міді ніжно-блакитного відтінку. Найбільше форму медузи нагадує чорний сет зі штанами та невагомим плісированим топом.

Photos: Andriy Sokolov (Runway), Myklailo Krasnoyurchenko (Backstage)

Популярне на VOGUE