Made in Ukraine: збираємо осінній гардероб в офіс

Саме вересень для багатьох із нас є своєрідним початком року, коли стартує бізнес-сезон, всі повертаються з канікул і готові знову братися до активної роботи. Щоб це повернення стало вдвічі приємнішим, пропонуємо зібрати функціональний та ефектний гардероб в офіс, і не лише з нових колекцій українських брендів.

Тренч HUKH

Тренч — одна з головних речей осіннього гардероба, навколо якої можна сформувати повноцінний образ. HUKH, один з найулюбленіших брендів українських мінімалісток, цього сезону пропонує замість класичного бежевого тренчу звернути увагу на більш лаконічну модель у кольорі вершкового масла — з помірним оверсайзом та без зайвих деталей. Додаткові переваги — верхній шар цього утепленого тренча виконаний з водонепроникної тканини. Те, що треба для української осені.

Жакет BEVZA

Ми впевнені, що у вашій шафі вже можна знайти немало жакетів, тому пропонуємо поповнити колекцію особливим експонатом — в новій осінньо-зимовій колекції BEVZA ми знайшли ідеальний чорний жакет з гострими "кутами". В його основі — геометрія квадрату, яка стала основою всієї колекції. Ідеально поєднується і з формальними сорочками, і з вечірніми шовковими сукнями.

Бомбер the COAT

П'ятниця в офісах — це день, коли коли строгі костюми можна змінити на менш формальний одяг. Відмінний приклад тут показала Катя Сільченко в колекції the COAT Pre-Fall 2024, натхненій стилем преппі. Наш фаворит — м'який бомбер у теплому відтінку опалого листя, який гарно поєднується з речами у стриманому сірому кольорі.

Спідниця-олівець KULAKOVSKY

Спідниця-олівець цієї осені стає помітним гравцем. Вибирайте актуальну довжину нижче коліна, яка ідеально поєднується зі взуттям на мініатюрних підборах. Саме так пропонує носити дизайнер Артур Кулаковський у колекції Pre-Fall 2024. Верх при цьому може бути абсолютно різний — костюмний жакет, блуза чи тонкий гольф.

Біла сорочка ARTICLE

Бренд ARTICLE, відомий своїми жакетами, також пропонує чимало речей для їхнього доповнення. Серед них — ідеальні білі сорочки. Носіть їх зі шкіряними жакетами чи светрами грубої в'язки.

Сумка Poelle

Сучасні ділові дівчата знають — в улюбленій сумці треба мати все, що може знадобитися протягом дня, навіть ще одна маленька сумочка чи ошатне взуття на вечір. Аксесуар правильного розміру цієї осені представив львівський бренд Poelle — у цей тоут точно поміститься майже все.

Човники KACHOROVSKA

Бренд KACHOROVSKA знає, як навіть найсуворіший образ зробити більш зухвалим, але втримати в рамках офісного дрескоду. Рішення — обрати черевики-човники, але не з класичної гладкої шкіри або замші, а з ефектним тисненням під змію. Маленькі підбори ще й роблять їх зручним вибором на щодень.

Популярне на VOGUE