До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як домогтися ефекту Liquid Hair, як у Дженніфер Лопес: покрокова інструкція

Волосся Дженніфер Лопес – це просто мрія: блискуче, гладеньке, шовкове, струменисте. Стилісти зачісок діляться секретами створення Liquid Hair.

@chrisappleton1

Hair-тренди приходять та зникають, але блискуче здорове волосся ніколи не виходить з моди. Liquid Hair, "рідке волосся", як у Дакоти Джонсон, Дженніфер Лопес і Кім Кардаш’ян – це останній винахід стилістів зачісок, що дає змогу надати блиску пасмам. Такого блиску, що нагадує глянсову поверхню води. Звідси, до речі, й назва.

Реклама

Можливо, ви пам’ятаєте моду на Glass Hair. "Скляне волосся" було в моді кілька років тому, але його відмінність від Liquid Hair полягає в тому, що воно рухливе. Справді, блиск можна імітувати за допомогою великої кількості спеціальних засобів, але Glass Hair не має рухливого, живого ефекту. Щодо Liquid Hair, то ця техніка не потребує застосування спреїв для імітації блиску. Вся увага – підготовці волосся.

"Найважливіша частина — підготовка й застосування правильних продуктів, — каже Кріс Епплтон, глобальний креативний директор Color Wow і автор зачісок Кім Кардаш’ян. – Color Wow Dream Coat повністю змінює текстуру волосся та блокує вологість, надаючи дзеркального рідкого блиску".

Color Wow Dream Coat
Якщо нанести Dream Coat на щойно вимите вологе волосся, то укладати його феном буде дуже легко, а пасма будуть шовковистими. "Переконайтеся, що кожне пасмо просякнуте засобом – він не важкий і легкий, як вода, тому не обважнює волосся, не робить його жирним чи липким", – додає Епплтон.

Кай Вілсон з BaByliss Pro теж радить Dream Coat як найкращий засіб для укладання. Він також рекомендує Davines Liquid Luster за гладкий вигляд, що він надає пасмам. "Це невагомий засіб для всіх типів волосся, який треба змивати. Завдяки рідкій текстурі зволожувальні речовини безпосередньо контактують з волоссям і створюють миттєвий сяйливий ефект і "скляне" покриття".

Davines OI Liquid Luster
"Рідке волосся" потребує укладання феном, а потім ретельного випрямлення. Вілсон рекомендує використовувати фен з концентрувальною насадкою та керамічну щітку. Це дасть змогу уникнути "антенок" і добре розгладить поверхню волосся. Епплтон дає ще одну пораду: "Аби зробити волосся надзвичайно блискучим, я завершую укладання спреєм Color Wow Extra Mistical Shine Spray, а потім використовую прасочку. Вона „розчиняє" спрей, і в такий спосіб надає волоссю блиску та бездоганного вигляду".

Хто має афро-текстуру волосся, перед таким укладанням мусить використовувати шампунь для глибокого очищення, – адже власники кучерів часто застосовують олії в щоденному догляді, – радить Таліша Кокс, власниця салону Elite Hair Lounge.

"Висушіть локони із застосуванням розгладжувальної сироватки, як-от Olaplex No.6 Bond Smoother або Keracare Silken Seal Liquid Sheen Spray. Використовуйте пласку щітку, щоб вирівняти кожне пасмо, і тримайте фен біля коріння. Ви досягнете найкращих результатів, спрямовуючи сопло фена від коріння до кінчиків", — каже Кокс. Адже волосся має бути максимально розгладженим ще на цьому етапі, до застосування прасочки.

Olaplex No.6 Bond Smoother

Треба брати маленькі пасма: що меншими вони будуть, то жвавіше рухатиметься волосся після випрямлення. Перед тим, як витягувати пасмо прасочкою, варто прочесати його гребінцем з дрібними зубцями, що допоможе розгладити будь-які завитки й надасть максимально глянсового покриття.

Текст: Keeks Reid

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.