До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: що таке glass hair

Що таке glass hair, як тренд трактують знаменитості і стилісти по зачісках на модних показах, – в огляді Vogue.ua.

Elie Saab Couture

Блискуче, відполіроване до дзеркального блиску, glass hair – наймодніше волосся майбутнього сезону. Найефектніший вигляд зачіска має на волоссі довжиною до плечей. Будемо чесні, і відтворити її власницям боб значно простіше, ніж тим, у кого довге волосся.

Реклама
Albino

Першою тренд вивела в маси Белла Хадід. У себе в Instagram-акаунті топ-модель демонструє glass hair в найрозкішнішому його прояві: копиця волосся, яку ніби відполірували, а потім намастили хайлайтером.

<b>glass hair bella hadid</b>

Тренд glass hair також вже приміряли Дуа Ліпа, Дженніфер Еністон, Джордан Данн і безліч інших знаменитостей.

<b>glass hair celebrities</b>

Є підозра, що волосся з дзеркальним блиском стане головним трендом осені. Принаймі, стилісти модних шоу активно підводять нас до цієї думки. Вони експериментують і зі стрижками, і з довгим волоссям, і з абсолютно прямим, як стрімкі стіни, і з хвилястими пасмами.

<b>гласс хэйр подиум</b>

Стиліст Наталя Юрчак пояснює, що створити таку укладку можна тільки на здоровому волоссі. Потрібно витягнути волосся з використанням круглої щітки і засобів, які надають блиск.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.