До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети зачіски, з якою Ріанна з'явилася на церемонії "Золотого глобуса"

Усі подробиці, що стоять за укладанням Ріанни, яке могли б носити Принцеса Лея, голлівудська акторка та персонажка фільму "Ваканда"

Реклама

Ріанна з'явилася на церемонії нагородження "Золотий глобус" в компанії бойфренда A$AP Rocky – і вся увага була прикута до найефектніше вдягненої пари вечора. Рірі номінували на отримання нагороди за сингл Lift Me Up, що звучав у фільмі "Ваканда назавжди". Співачка вбралася в чорну оксамитову сукню Schiaparelli та обрала до неї королівську зачіску.

Автор зачіски – її перукар Юсеф Вільямс. Рірі та Юсеф працюють давно та плідно, тому рівень довіри такий, що обидва покладаються на інтуїтивний підхід у співпраці. Так було і цього разу. Драматичний силует сукні Schiaparelli послужив відправною точкою для створення образу. Спочатку Вільямс намалював ескіз високої зачіски, але косиці Ріанни в дусі "Встала і пішла" зрештою загострили образ. "Коли вона прийшла вранці на укладання, ми подивилися одне на одного, і вона сказала: "Давай попрацюємо з цим".

Після цього Вільямс вплів дроти в коси, щоб додати структури, потужної та скульптурної форми зачісці, а потім додав шовковисті, скручені джгути. Спочатку Ріанна не хотіла мати вигляд як у принцеси Леї, але зрештою ми подумали: "А що не так із принцесою Леєю? Вона була до біса крутою", – розповідає Вільямс зі сміхом. Потім, щоб додати "трошки Голлівуду", він додав С-подібний завиток до зачіски, розташувавши його на лобі Ріанни – саме так носила своє укладання голівудська ікона Жозефін Бейкер.

Практично кожен образ, створений Ріанною та Вільямсом, стає визначним. Так сталося і на "Золотому глобусі". "Ми сміливі та встановлюємо тренди, — каже Вільямс. – У цьому вся магія Ріанни; нам не потрібно нічого доводити. Вона завжди за те, щоб перевернути все".

Текст: Лорен Валенті
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.