До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрет ідеальної зачіски Памели Андерсон — зав'язувати волосся стрінгами

Памела Андерсон — ікона стилю з багатьох причин. Однак одним із найбільш впізнаваних аспектів її зовнішнього вигляду є її волосся. Пишна, білява й ідеально скуйовджена грива, зібрана у фірмовій укладці — зачіска Пем така популярна, що породила незліченну кількість інструкцій у TikTok з порадами, як її повторити. Але, за словами зірки, усе, що вам потрібно, щоб отримати такий гламурний безлад на голові, — це стрінги.

Реклама

Так, ви правильно прочитали: стрінги. Нещодавно Памела Андерсон дозволила британському Vogue зазирнути до своєї сумки й показала найнеобхідніше, що вона завжди має під рукою. У своїй сумці кінозірка тримає віяло, олію з CBD від артриту та косметику.

Як не дивно, в сумці Памели знайшлися й стрінги. Однак неочікуваним виявився метод їхнього застосування. У відео для Vogue Андерсон пояснила, що використовує це спіднє як гумку для волосся та продемонструвала, як закручує свої світлі локони за допомогою блідо-персикових стрінгів. Лише кількома швидкими поворотами зап’ястка вона створила фірмовий пучок, доповнений кількома пасмами, витягнутими для легкого, сексуального та невимушеного вигляду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.