До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші стрижки майбутньої весни

У Парижі закінчився Тиждень моди сезону весна-літо 2019. Ми вже знаємо, що в моду повертається гривка. Є і стрижки, які обіцяють стати найпопулярнішими. Хороша новина: є довжина на будь-який смак.

Givenchy
Їжачок

Стрижка, яка втілює свободу, андрогінність, фемінізм, прагнення до мультигендерної рівності, – короткий їжачок. Тим, хто повернула зачіску на подіуми в попередніх сезонах, стала Адвоа Абоа. Цього сезону так побрилась модель Дрі Гемінгвей.

Реклама
Дрі Гемінгвей на показі Sonia Rykiel

Ще одна модель, яка змінила стрижку на ультракороткий їжачок, – 18-річна Ніккі Тіссен. Своє перевтілення дівчина довірила людині, якій вертикальним злетом своєї кар'єри зобов'язані багато моделей, – Гвідо Палау.

Ніккі Тіссен на шоу Valentino

Більше сміливих стрижок – в галереї:

<b>совсем коротко сс 2019</b>

Коротко і ясно

Стрижки, що відкривають лоб, шию, вилиці, стали популярними знову. З такою на подіуми тріумфально повернулася Стелла Теннант, з такою на шоу Dolce & Gabbana з'явилася Мей Маск.

Стелла Теннант на шоу Salvatore Ferragamo

Змінила стрижку прямо в розпалі Тижнів моди топ-модель Еді Кемпбелл. Не треба, напевно, говорити ім'я автора її нової зухвалої зачіски? – Все вірно, знову Гвідо.

@ediebcampbell

Коротко стрижені моделі пройшлися по подіумах Stella McCartney, Ports 1961 Saint Laurent і багатьох інших. Набираємося сміливості перед рішучими діями.

<b>чуть длиннее сс19</b>

Варіації на тему боб

Боб впевнено тримає модні позиції. Стрижка відкриває нескінченні можливості для стилізації. Волосся можна носити зачесаним назад, робити вологу укладку, збирати його в пучок, випрямляти або укладати ламаними завитками. Особливо ефектний вигляд має кольоровий боб – як у Ані Рубік на шоу Saint Laurent.

<b>боб сс19</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.