До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші відтінки волосся 2019 року для рудих

Vogue.ua склав гід по наймодніших відтінках для волосся. Цей гід – своєрідна система підбору кольору для всіх рудих, брюнеток та білявок: все як у Pantone, тільки в Instagram-сторінках у знаменитих колористів і перукарів. У заключному третьому матеріалі – палітра кольорів для рудоволосих.

Пряний рудий

Колористи приправляють волосся своїх клієнтів усілякими прянощами і надихаються то імбирним печивом, то здобою з корицею. Бадян, гвоздика, куркума, каєнський перець і кумін – чим більше прянощів, тим глибший і цікавіший колір.

Реклама
https://www.instagram.com/_diegoferreira_

<b>spicy red 2019</b>

Пісочний рудий

Нейтральний, ефектний рудий – найспокійніший з відтінків для рудоволосих. Створюють його змішанням декількох тонів – від персикового і рожевого до пісочного і полум'яно-рудого (але у кожного колориста свої таємниці і рецептури). Він ідеально поєднується з монохромним пісочним пальтом, персиковою шкірою і гардеробом з базових відтінків.

https://www.instagram.com/_diegoferreira_

<b>Песочный рижий 2019</b>

Живий корал

У моді максимально натуральний рудий – без гарбузових і помаранчевих відтінків. Але якщо все ж хочеться експериментів, 2019 року вони будуть: колір року за Pantone – живий корал. Ідеально для наймодніших і екстраординарних.

https://www.instagram.com/cambridge_hair
https://www.instagram.com/_diegoferreira_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.