До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пишні форми: як досягнути ефекту об'ємної зачіски

Спеціально для vogue.ua напередодні свят cтиліст по зачісках Соня Шенуда створила об'ємні святкові укладки, а фотограф Ден Карабас зафіксував на камері їхню жвавість і красу. До того ж, Соня розкрила секрети створення цих образів, щоб можна було повторити їх власноруч.

Секрети об'ємної укладки

Перед укладкою варто використовувати спеціальний праймер (перед цим волосся просушити рушником). Мені подобається молочко All In One для кінчиків і Assistant Primer італійської марки Davines.

Реклама

<b>davines</b>

2. Вкладаючи волосся, краще опускати голову вниз: це дозволяє підняти волосся від коренів.

3. Після закінчення укладання знадобиться трохи текстурної пудри – вона додасть рисунку пасмам, позбавить від пухнастості і збереже об'єм.

4. Для нормального волосся можна використовувати трохи сухого шампуню – він надає більше об'єму і щільності зачісці.

5. Останнім часом всі лякаються одного слова "начісування", але м'яко і ніжно начесати волосся для об'ємної, пишної укладки просто необхідно. Результат доведеться фіксувати: знадобиться лак сильної фіксації.

Для створення зачіски зображеної вище знадобиться злегка завити волосся стайлером великого діаметру і перекинути на одне плече.

Як повторити:

Підготувати волосся за інструкцією, описаною вище, потім, відокремлюючи від загальної маси великі пасма, заколоти їх навколо голови. Щоб зачіска виглядала недбалою, треба випустити з неї кілька пасм.

Як повторити:

Після підготовки, описаної вище, знадобиться сухий лак для волосся (він додасть об'єму). Професійний стиліст додав би в зачіску пасм (на нашому сленгу вони називаються "екстеншени" – extensions), але зробити це самостійно не вийде. Тому можна обмежитися цим: розчесати кінчики волосся: вони повинні залишатися прямими.

Як повторити:

Підготувати волосся, начесати його від коренів, перекинути на одну сторону і заплести об'ємну косу. Витягнути з зачіски декілька пасм, щоб образ був розслабленим.

Волосся на потилиці розділити проділом від вуха до вуха. Відокремлюючи великі пасма, заплести недбалу косу. Заколоти її вище, а волосся спереду і на маківці залишити як є – розгнузданим і пишним. Заколоти шпильками і зафіксувати лаком.

Підготувати волосся, зробити два проділи з різних боків, над вухами, і сплести бічні пасма в тонкі кіски. Залишити вільно звисати.

Після підготовки об'ємні пасма сплести в м'які коси, від чола до вух. Зафіксувати їх на потилиці – і прикрити волоссям. Всю масу волосся начесати, перекинути на одну сторону і закріпити.

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Фото: Dan Carabas / @shot_by_dan_carabas

Ассистент фотографа: Michelle Duchow

Прически и макияж: Sonja Shenouda | Bigoudi с использованием средств Davines и косметики Sisley Paris

Модель: Sophia Q. | MIHA Modelmanagement

Читайте також:

Виблискувати очима: ідея для новорічного макіяжу

Ідея святкової зачіски – з показу Chanel Métiers d’Art

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.