До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші відтінки волосся 2019 року для брюнеток

Vogue.ua починає серію матеріалів про наймодніші відтінки волосся. Цей гід – своєрідна система підбору кольору для брюнеток, блондинок і рудоволосих: все як у Pantone, тільки в Instagram у знаменитих колористів і перукарів. У першому матеріалі – палітра кольорів для брюнеток.

Сяйна брюнетка

Тренд, зароджений в Бразилії, зібрав під хештегом #morenasiluminadas в Instagram вже більше 200 тисяч прикладів. Натхненний розкішною гривою Жизель Бюндхен, цей тип фарбування передбачає розтяжку кольору на два-три тони світліше рідного кольору волосся – від кінчиків до середини локонів. А щоб нова фарба зливалася з основним кольором, передбачається тонування решти волосся в його природний відтінок, як радить відомий бразильський стиліст-колорист Жоао Боско. Особливість цієї техніки фарбування – сяйні відблиски і спалахи світла на локонах.

Реклама
www.instagram.comjobosco

<b>Brunette 2019</b>

Dirty Brunette

Компроміс між двома протилежними кольорами, "напівбрюнетка" ("брудна брюнетка") – колір, який однозначно буде одним з сильних трендів 2019 року. Так вважає стиліст Селени Гомез, Ніни Добрев і Ешлі Сімпсон, Ріяна Капрі, яка дала йому назву, і настільки впевнена в його успіху, що сама перефарбувалася в dirty brunette. Він хороший тим, що не вимагає повної зміни власного відтінку, але створює складну колірну гаму на волоссі, від найсвітліших коричневих до найтемніших відтінків блонда, – і балансує між холодними і теплими кольорами.

Ріяна Капрі

<b>dirty br 2019</b>

Колд Брю

Cold Brew – це особливий спосіб заварювати каву (влітку він дуже популярний з льодом і вершками, які розбавляють чорну каву у красиві бурштинові відтінки). Натхненні цим напоєм, стилісти придумали однойменну техніку фарбування – і змішали на темному волоссі ледь вловимі відтінки бурштину і золотих відблисків разом з пасмами, які тоновані в легкий відтінок червоного дерева. Ця тенденція проявила себе минулої осені 2018 року, але 2019-го ми віщуємо її розквіт.

www.instagram.com/hairbyamybee

<b>cold brew 2019</b>

Еспресо

Ще одним натхненням для колористів став еспресо і взагалі всі відтінки кави на волоссі: від кавових зерен різного ступеня прожарювання до кави, розведеної з молоком. Різні колірні нюанси кави на волоссі створюються змішанням кількох відтінків коричневого. Цей відтінок – наймодніший серед моделей і голлівудських актрис.

Емілі Ратаковскіwww.instagram.com/emrata

<b>Эспрессо</b>

Тоффі, молочний шоколад

Палітра відтінків для волосся – все відтінки, які можна "з'їсти", але завдяки цьому їх легко запам'ятати. "Тоффі, молочний шоколад" – один з таких. Іноді колористи називають його "мокко з солоною карамеллю". Один з найбільших Instagram-пабліків про балаяж @bestofbalayage представив палітру відтінків, на яких помітна відмінність цього відтінку від інших.

https://www.instagram.com/bestofbalayage/

<b>Salted caramel</b>

Яблуко-кориця

Відтінки кориці – найбільш компліментарні для власниць каштанового і темного шоколадного волосся. На локонах вони створюють гарні руді акценти. Колористи воліють додавати до кориці глибокий червоний тон, як у різдвяних яблук. Звідси і назва.

www.instagram.com/yanik_hairstylist

<b>Cinnamon</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.