До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні зачіски на Новий рік: радять hair-експерти

Бренд-амбасадори BaByliss в Європі радять модні зачіски сезону, з якими можна з’явитися на новорічній вечірці.

Порадами зі створення святкових образів на Новий рік діляться амбасадори BaByliss в Європі: Сід Хейс, у портфоліо якого — робота з Louis Vuitton, Gucci, Givenchy і Loewe, Пол Персіваль, який працював з The Spice Girls, Sugababes, Кайлі Міноуг, Б’єрк, Шеріл Коул, і Джоді Тейлор — фахівець у галузі чоловічих стрижок і директор британської мережі чоловічих перукарень Joe and Co.

Реклама
Кучері

"Погодьтеся, є різниця між природними кучерями й чітко окресленими, створеними за допомогою стайлерів, — каже Пол Персіваль. — Плойки призначені не тільки для людей з рівним волоссям. Вони створять текстурні кучерики на хвилястому від природи волоссі. Просто виберіть плойку потрібного діаметра, накрутіть локони і зафіксуйте спеціальними засобами для тривалої укладки".

Плойка С449Е, Babyliss

Приклади: Керрі Вашингтон, Lizzo, Zendaya.

Ліззо Getty
Зендая Getty
Керрі Вашингтонhttps://www.instagram.com/kerrywashington/
Чубчик-шторка

"Чубчик-шторка, що відсилає нас до стилю 70-х, — найяскравіший тренд року. Думаю, головна причина популярності саме такої стрижки — універсальність для багатьох типажів. Це велика рідкість, коли модні тенденції однаково добре працюють майже для всіх", — пояснює Пол Персіваль.

Приклади: Матильда Джерф, Емма Маккі, Дженніфер Лопес.

Емма МаккейGetty
Дженніфер Лопес Photo: @maryphillips
Фен-щітка Babyliss Air Style 1000 As136e
Стрижка боб

"Сучасна варіація стрижки боб, яку обожнювала принцеса Діана, стане дуже популярною, — прогнозує Сід Хейс. — Зверніть увагу не на класичний боб, а на більш недбалий, з хаотичною укладкою і рваними кінчиками. Ключовий момент укладання: спершу висушити з дифузором, а відтак — створити хвилі плойкою".

Щипці для волосся з холодним обдуванням Babyliss С112e

"Це мій улюблений образ, здатний підкреслити впевненість у собі та внутрішню силу. Така стрижка завжди буде в моді, але все залежить від того, як її укладати. З виходом фільму „Спенсер" з Крістен Стюарт у головній ролі ми побачимо новий виток популярності зачіски", — додає Пол Персіваль.

Приклади: Зендая, Кая Гербер, Крістен Стюарт.

Крістен Стюарт в образі принцеси Діани Getty
Випрямлене до блиску волосся

"Рівне й дуже довге волосся повертається на червоні доріжки, — каже Сід Хейс. — Зверніть увагу на Дуа Ліпу на церемонії вручення „Ґреммі" або фірмовий стиль Кім Кардаш’ян. Настільки гладким волосся може бути після просушування й укладання випрямлячем".

Бездротовий випрямляч Babyliss 9000Приклади: Дуа Ліпа, Аріана Гранде, Кім Кардаш'ян
Дуа ЛіпаGetty
Beach Waves

"Цей стиль сягає корінням у 90-ті. Головна ідея — що менші хвилі, то краще, — каже Пол Персіваль. — Саме таку текстурність волосся нещодавно продемонстрували, наприклад, Софі Тернер і Кім Кардаш’ян".

Плойка Babyliss W2447E

Приклади: Кім Кардаш’ян, Софі Тернер

Кім Кардаш’ян Getty
Стрижка-піксі

"Я люблю простоту коротких стрижок, — каже Пол Персіваль. — Вони ніби символізують новий початок життя без обмежень. І це пояснює, чому подібний образ вибирає багато зірок".

Приклади: Зої Кравіц, Демі Ловато

Зої КравіцGetty
Стрижка Shaggy

"Для створення такої зачіски стилістові треба висушити волосся і, розділяючи його на секції, хаотично обстригати кучері. Щоб вийшло правильне облямування навколо обличчя, треба закручувати пасма в джгути", — пояснює Сід Хейс.

Приклади: Майлі Сайрус, Біллі Айліш

Малет

"Для когось малет ніколи не виходив з моди, але для інших цей тренд тільки набирає обертів, повністю розмиваючи гендерні стереотипи. Деякі поціновувачі стрижки надають їй рваного ефекту, щоб осучаснити старомодну стрижку", — каже Джоді Тейлор.

Трой Сіван

Приклади: Трой Сіван, Ріанна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.