До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний чубчик 2020: як стригти і як носити

Зібрали приклади модних чубчиків 2020 року, надихаючись показами майбутнього сезону й образами героїнь Vogue.

Головне про чубчики 2020

Перше й найважливіше, що треба знати про чубчик 2020 року, — це ніякий не тренд. Чубчик — маркер особистого образу, дуже індивідуальний, завжди стилістично непростий. Не варто стригти чубчик, думаючи, що "так зараз носять": носять тепер здебільшого волосся однієї довжини. До того ж варто пам’ятати: чубчик неминуче захочеться відрощувати, а це завжди болісно; до ранкових зборів доведеться додати пункт "укладання". Рідкісним щасливицям везе з першого разу вибрати ту форму, довжину й ступінь недбалості, яка відразу стає частиною образу. Ми зібрали три головні "чубчикові" напрями (приклади з подіумів) і забезпечили їх для натхнення світлинами героїнь Vogue. І наполягаємо: "тричі міряй, а раз відріж". Чубчик личить не всім, і це не мейнстрим сезону. З дисклеймерами покінчено, тепер надихаємося.

Реклама
Хвилястий чубчик

Подовжений, хвилястий, як у Джима Моррісона й Фреї Бехи, такий чубчик личить тим, хто знайшов свій стиль і органічний у ньому на всі 100. Приклад — контриб’ютор Vogue UA Ола Жижко.

Приклади з подіумів майбутнього сезону переконують, що хвилястий довгий чубчик найкращий вигляд має з не дуже довгим волоссям, максимум — нижче плечей.

Короткий чубчик

Короткий чубчик, як в Одрі Гепберн, Джин Сіберг і Россі де Пальма, — чудовий вибір для тих, хто любить епатувати й байдужий до цікавих поглядів. Короткий чубчик привертає увагу до рис обличчя, слугує головним маркером образу.

Модний короткий чубчик у цьому й майбутньому сезоні — недбалий, зухвалий. Його можна поєднувати з окулярами від сонця й обручами.

Корейський чубчик

Тут треба розібратися з дефініціями. Те, що останнім часом називають корейським чубчиком, — насправді класичний чубчик à la parisienne. Такий носила Джейн Біркін, такий багато років не змінює Каролін де Мегре.

Update останнього часу — негустий чубчик, через який просвічується лоб. До речі, немає нічого поганого в накладних чубчиках. Вони дають змогу приміряти новий образ, не вдаючись до радикальних заходів. Прийом часто використовують стилісти модних показів.

<b>корейская челка</b>
Модная челка 2020: корейская челка 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.