До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Магічний боб – найпопулярніша зачіска літа

Боб зараз скрізь. Зачіска, що пережила черговий сплеск популярності, – знов у всіх інстаграмах світу. Нині всі круті дівчата роблять ітерації образу, незалежно від того, чи вибирають французький боб, чи віддають перевагу графічному бобу, створеному за всіма канонами. Найпопулярніша версія зараз – короткий світлий боб. Відповідний пошуковий запит у Pinterest зріс останнім часом на 115 %.

"Упродовж останнього місяця ми спостерігаємо особливе зростання кількості людей, які шукають на Pinterest зачіску „світлий боб" (blobde bob), також відому як „сканді боб". Без сумніву, вона стане однією з найпопулярніших зачісок літа", — каже Том Спратт, керівник відділу краси в Pinterest, який згадує останній образ Кім Кардаш’ян як ключове джерело натхнення для тренду.

Реклама

Перукар Ларрі Кінг є великим шанувальником світлого бобу та вважає його однією з найуніверсальніших стрижок, що ніколи не виходить з моди. "Вона личить будь-кому, в будь-якому віці – це стрижка, яку можна підібрати до будь-якої форми чи структури обличчя". Він згадує Деббі Гаррі, Мішель Вільямс, Сієнну Міллер і Мішель Пфайффер у фільмі "Обличчя зі шрамом" як хрестоматійні приклади чудових блондинок.

Мішель Пфайффер у фільмі "Обличчя зі шрамом"

Він радить вибирати світліші відтінки, щоб мати яскравіший ефект та інвестувати в хороші процедури для догляду за волоссям, щоб уникнути жовтуватих тонів і ламкості. Ось 10 прикладів Blonde Bob для натхнення.

За матеріалами www.vogue.co.uk
Текст: Hannah Coates

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.