До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-тренд: зачіски знаменитостей на SAG Awards 2020

19 січня в Лос-Анджелесі відбулася 26-а церемонія вручення премії Гільдії кіноакторів США. Вивчаємо, які тренди продемонстрували зірки на червоній доріжці.

Мішель Вільямс
Old Hollywood

Традиції є традиції: жодна червона доріжка не минає без канонічного образу: перекинуті на одне плече, ретельно укладені локони. Лора Дерн, володарка нагороди за найкращу роль другого плану, продемонструвала якраз такий образ.

Реклама

<b>SAG Awards 2020 bob</b>

Мінімалізм

Лаконічні укладки, які привертають увагу до витонченої шиї і ключиць, – ще один безпрограшний вибір для червоної доріжки. Вайнона Райдер, Зої Кравіц та Фібі Воллер-Брідж вибирають саме такі.

<b>SAG Awards 2020 миним</b>

Боб

Оскільки боб – головна стрижка десятиліття, демонструють її на червоній доріжці найчастіше. Надихаємося укладаннями Рейчел Броснаген, Мішель Вільямс і Дженніфер Гарнер.

<b>SAG Awards 2020 боб боб</b>

Золоті роки

2000-і повертаються: це видно з колекцій одягу, стритстайлу і образів зірок. З зачісками, характерними для кінця 90-х – початку нульових, на церемонії з'явилися Джей Ло, Дженніфер Еністон, Марґо Роббі і Рене Зеллвегер. Повторити легко: відпустити два пасма для обрамлення обличчя – і готово.

<b>SAG Awards 2020 2000-е</b>

Прямий проділ

Зачіска, яка приковує увагу до прикрас і підсилює симетрію досконалих облич – та, де волосся гладко зачесане на прямий проділ. Шарліз Терон прикрасила свою зачіску в дусі показів Dries Van Noten – сяйними кристалами. Милуємося.

<b>прямой пробор SAG Awards 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.