До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-засіб дня: маска Kérastase

Beauty-засіб дня — маска Kérastase для інтенсивного живлення дуже сухого волосся. Те, що треба, щоб за один раз надати волоссю живого, шовковистого блиску — просто напередодні Нового року.

Kérastase Nutritive Masque Magistral

Маска для інтенсивного живлення дуже сухого волосся французького розкішного бренду Kérastase знайома всім, хто регулярно стикається з проблемою сухості — наприклад, через постійне просвітлення.

Реклама

Маска, що пахне безтурботним, безхмарним і дуже розкішним життям, обіцяє вплинути на ушкоджену структуру волосся, прибрати надмірну сухість та додати блиску пасмам. Серед компонентів є силікони, але міф про їхню шкоду для здоров’я волосся — це міська легенда. Навпаки, це найкращі друзі сухого волосся, особливо взимку.

Ми давно засвоїли: вибирати шампунь треба за потребами шкіри голови, а маску — за потребами волосся взавдовжки. Отже, ця маска згодиться навіть для тих, у кого жирна шкіра голови, але сухі кінчики.

Важливий секрет, що його радять трихологи: після застосування маски нанести кондиціонер. Він закриє лусочки волосся, що додасть додаткового дзеркального блиску волоссю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.