До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості з разючими трансформаціями волосся у 2022 році

У 2022-му багато знаменитостей експериментували з кольором та довжиною волосся. Вибираємо трансформації, що запам’ яталися найбільше

У 2022 році багато хто перейшов на світлу сторону (принаймні з вибором кольору); хтось додав срібних або платинових пасом; хтось вибрав виразну стрижку. Трансформації характерні для розвитку, руху вперед, а також постійного пошуку того самого, унікального образу. Цікаво, що подібні зміни стають потужним трендом, а не поодинокими випадками.

Реклама

Мідний колір і далі панував: Кендалл Дженнер, Гарі Неф, Люсі Бойнтон, Лілі Джеймс і Тесса Томпсон експериментували з рідкісними відтінками рудого. Обрі Плаза та Джиджі Гадід стали білявками, а Дуа Ліпа й Сідні Свіні вирішили дослідити життя з темного боку. Виразний "тромплей" знайшов нового прихильника в особі Джулії Фокс, яка поєднала його зі своїм фірмовим бунтарським стилем.

Стрижки вражали уяву: від максимально зухвалої стрижки Айріс Лоу та модного wolf Крістен Стюарт до образу з 80-х Наташі Ліонне. Зрештою Doja Cat оголосила про повернення 2017-го стрижкою, що являє собою ідеальний баланс гранжу й бунтівництва. Нижче огляд наймасштабніших трансформацій із зачісками знаменитостей у 2022 році.

Геллі Беррі

Грейс ван Паттен

Doja Cat

Крістен Стюарт

Нікі Мінаж

Джулія Фокс

Кендалл Дженнер

Сіара

Гарі Неф

Тесса Томпсон

Наташа Ліонне

Обрі Плаза

Віллоу Сміт

Пріянка Чопра

Селена Гомес

Емілі Ратаковскі

Дуа Ліпа

Айріс Лоу

Люсі Бойнтон

Ейза Гонсалес

Сідні Свіні

Кім Кардаш’ян

Джиджі Гадід

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.