До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки Wednesday та Stranger Things у кампанії нішевого парфуму Gris Dior

Зірка серіалу Wednesday, дочка Уми Турман та Ітана Гоука, французький репер, виконавець головної ролі в серіалі The Stranger Things та ще троє знаменитостей з'явилися в гучному промо парфумів Dior.

Реклама

Dior запустив рекламну кампанію для нішевого аромату Gris. Її обличчям (а, точніше, обличчями) стали одразу сім знаменитостей: Дженна Ортега (Wednesday), Джозеф Квінн та Майя Гоук ("Дивні Дива"), Тусо Мбеду ("Жінка-король"), інфлюенсер та модель Фай Хадра, співачка Лю Юй Сінь, французький музикант Орельсан.

"Палітра сильних, напористих, сміливих особистостей, – описують кампейн в Dior. – Незалежно від того, коміки вони, актори, співаки, моделі чи трендсеттери, з Gris Dior вони наважуються розкрити свої найдивовижніші, таємничі та несподівані грані. Gris Dior стає ольфакторним фоном, який підкреслює рельєфність їхньої особистості".

Дженна Ортега

Дженна Ортега прогриміла на весь світ одразу після появи в ролі Венздей Аддамс в однойменному серіалі Netflix режисера Тіма Бертона. Вона активно підтримує численні благодійні організації та планує з’явитися в кількох проєктах поточного року.

Джозеф Квінн

Британський актор, що прославився завдяки виконанню ролі Едді Мансона в серіалі "Дивні дива", також виступає на сцені Королівського національного театру в Лондоні.

Тусо Мбеду

Південноафриканська акторка, двічі номінована на Міжнародну премію Еммі, є також соціальною активісткою. Вона опікується проблемами жінок, проблемами клімату та здоров’я, створює та розвиває стале виробництво,

,

Орельсан

Автор, композитор, виконавець, режисер, сценарист – Орельсан є одним із найвпливовіших митців на французькій сцені. Лауреат кількох премій Victoires de la Musique, Орельсан є давнім другом Dior.

Лю Юй Сінь

Співачка, продюсерка і вулична танцівниця, Лю Юй Сінь стала лідеркою жіночої китайської групи нової хвилі THE9 у свої 22. У 2020 Forbes China додав її до списку 30 найвпливовіших виконавиць у віці до 30 років.

Майя Гоук

Донька акторів Ітана Гоука та Уми Турман Майя Гоук прославилась на весь світ завдяки ролі в серіалі "Маленькі жінки" та виконанню ролі Робін Баклі, першої ЛГБТК+ персонажки в серіалі Netflix "Дивні дива".

Фай Хадра

Модель, інфлюенсер, давній друг Dior Фай Хадра залучений в багатьох сферах від музики та моди до архітектури, сценографії, арт-дирекшені та образотворчому мистецтві. Спільнота, втім, добре знає про нього, переважно з інстаграму Кайлі Дженнер.

Gris Dior – позаґендерний аромат, що належить до шипрових. "Він багатогранний і не такий очевидний, як здається, – точно як сірий колір, багатий нюансами: що завгодно, але не просто суміш чорного та білого", – кажуть в Dior. Поєднання деревних та квиткових нот – ольфакторний підпис Gris. Аромат з нотами жасміну можна знайти в бутиках Дому Dior.

13 квітня в Лос Анджелесі відкривається імерсивна виставка, де буде представлений цей артпроєкт. На сайті Dior можна зареєструватися для відвідування – зокрема, віртуального.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.