До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вітні Пік — обличчя Coco Mademoiselle Chanel

Вітні Пік — нове обличчя Coco Mademoiselle Chanel

"Я навіть і не мріяла, що приверну увагу такого авторитетного Дому, не кажучи вже про задоволення співпрацювати з ним", — зізнається Вітні Пік, юна канадська актриса угандійського походження. Вітні всього 20, вона народилася в Кампалі в 2003 році.

Реклама

Коли дівчинці виповнилося 9, її родина переїхала до Канади. Саме тоді й почалася кар'єра Вітні: вона зіграла невеличку роль у фільмі Аарона Соркіна "Гра Моллі", трохи пізніше знялася в серіалах Netflix "Моторошні пригоди Сабріни" та Apple TV "Додому до темряви". Її зіркова роль — у ремейку культового серіалу "Пліткарка", другий сезон якого розпочався у грудні 2022 року на HBO.

У березні 2021-го Вітні Пік стала локальною амбасадоркою Дому Chanel США; вже за рік — обличчям кампанії сумки Chanel 22 разом із Лілі-Роуз Депп і Маргарет Куеллі. І ось нарешті новий оберт кар'єри: Вітні стає обличчям аромату Coco Mademoiselle.

"Пам’ятаєте, Габріель Шанель з’явилася в той час, коли жінки насправді не мали жодної свободи. І все ж, — додає Пік, — вона знайшла шлях у суспільстві, яке обмежувало жінок, і вона продовжувала наполегливо працювати над своєю майстерністю та творити". Між канадською дівчинкою, яка народилася та виросла в Уганді, та французькою модельєркою, що стала однією з найвідоміших self-made-жінок світу, неочевидний зв'язок. Але певна паралель між цими двома жінками двох різних епох дійсно є: юна Вітні — уособлення творчої свободи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.