До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джейсон Ву випустив перший аромат

Бренду Jason Wu в цьому році виповнюється десять років, і на честь ювілею його засновник Джейсон Ву випустив дебютний аромат. Дизайнер вирішив не вигадувати складну назву, й назвав парфум на свою честь. Jason Wu Perfume — це композиція, побудована навколо індійського жасмину самбак, який викликає у Ву спогади з дитинства. "Я ріс в Тайвані і в нашого сусіда була ціла стіна з жасмину, я бігав його рвати, і цей запах досі переносить мене у ті прекрасні дні", — розповідає улюблений дизайнер Мішель Обами.

Оцінять шанувальники Джейсона Ву і флакон нових парфумів. Своєю формою він повторює обриси клатчів з крокодилячої та телячої шкіри, які прикрасили останню осінньо-зимову колекцію Jason Wu. Лаконічний флакон з круглою кришечкою створений в найкращих традиціях бренду, що пропагує простоту й акуратність у всьому. Новинку представлять виключно в країнах Північної Америки, а на полицях магазинів вона з’явиться уже в серпні й продаватиметься лиш три місяці.

Реклама

Читайте також:

Jason Wu Pre-Fall 2017

Вне сезона: коллекция шерстяных платьев Jason Wu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.