До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фруктовий лід: 5 нових літніх ароматів

Груші, яблука, абрикоси, ожина, що статно розкинулися на подушках з квітів, – стислий зміст нових літніх ароматів 2017 року.

Sky di Gioia – Giorgio Armani

Цей квітково-фруктовий аромат, відмінно підійде для літнього променаду. В основі запаху – рожева півонія, а ледь вловимі ноти ожини і білого мускусу завершують композицію створюючи цілісну картину. "Я зачарований зорею, її постійно мінливими квітами і контрастом світла і тіні", – коментує аромат Джорджіо Армані. Світло-рожевого відтінку флакон має такий вигляд, немов над Середземним морем зійшло сонце.

Реклама

Ціна: 2319 грн.

600 – Scent Bar

Італійський бренд Scent Bar представив новий захопливий аромат Sent Bar 600, який на мить перенесе вас в самісіньке серце тропічних островів. Композиція розкривається смаком соковитого абрикоса і екзотичної маракуї. Підкреслює аромат кокос з нотками ананаса і ванілі. Композицію обрамляє блискучий, немов налитий сонцем, флакон.

Ціна: 6800 грн.

Armani Code Turquoise – Giorgio Armani

Елегантний жіночий аромат зі злегка терпким запахом імбиру, груші та жасмину. У серцевині – квітуче апельсинове дерево, навколо якого обвивається мускус з тонким присмаком східних нот. Аромат представлений в яскраво-бірюзовому флаконі в настрої літніх тенденцій одягу бренду.

Ціна: 2199 грн.

Miracle Blossom – Lancôme

Нова композиція Miracle Blossom увібрала в себе запах лічі, мандарина і яблука. Делікатні ноти троянди доповнюють аромат ніжністю, створюючи ледве вловимий легкий шлейф. По-справжньому чарівним виглядає фіолетовий відтінок прозорого флакону.

Ціна: 2899 грн.

Valentino Donna Acqua – Valentino

Квітковий аромат з акцентом ніжного ірису стане незамінною знахідкою літнього сезону. У ньому міститься жасмин і франжіпані, що надає запаху прянощів, а листя пачулі та солодкуватої ванілі завершують композицію. Виконаний з напівпрозорого скла флакон, виглядає немов невловима рожева мрія.

Ціна: 2481 грн.

Читайте також:

11 нішевих парфумерних новинок літа

Літній must-have: парфумовані хайлайтери Chanel

Я тебя съем: лакомые ароматы на пике славы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.