До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ароматерапія: 5 класних продуктів з нотами гарбуза

Восени хочеться оточувати себе теплом та затишком. А ще осінь неможливо уявити без аромату гарбуза, що заповнює весь будинок під час приготування улюблених сезонних страв. Ми вибрали п'ять ароматів із нотами цього знайомого для всіх українців продукту.

Аромат Etat Libre D'Orange Like This

У 2010 році французський бренд Etat Libre D`Orange присвятив аромат акторці Тільди Свінтон. Парфуми Tilda Swinton Like This — це яскравий аромат, де гарбуз грає одну з головних скрипок. За словами акторки, вона завжди хотіла створити парфум, який нагадував би про затишок вечорів, проведених біля каміна у рідній Шотландії. Серце композиції палає ароматом червоної троянди, якій вторять нотки неролі й безсмертника. Завершують композицію шлейфові ноти ветивера, геліотропа і мускусу.

Реклама

Аромадіфузори ABC Aroma

Український бренд нішевої парфумерії для дому ABC Aroma продовжує надихатися ароматами, які ми пам’ятаємо з дитинства і які з перших секунд занурюють нас у найтепліші спогади. Цієї осені марка звертає нашу увагу як раз на аромати з нотою гарбуза. "В аромадифузорі під літерою N ми вирішили поєднати ностальгічні спогади з бабусиної кухні і запахи цих ще сонячних осінніх днів. Головною скрипкою аромату є саме гарбуз, який поступово розкривається пряною гвоздикою, корицею та імбиром, – розповідають у ABC Aroma. — Не дарма кажуть, що аромати здатні творити чудеса та переносити нас у часі".

Крем для тіла The Body Shop

The Body Shop — доглядовий бренд, відомий своїми яскравими ароматами. Восени одним із бестселерів бренду завжди стає лінійка продуктів "Гарбуз та ваниль". Особливо рекомендуємо звернути увагу для крем для тіла, структура якого нагадує вершкове масло. "Візьміть у долоню щедру порцію масла для тіла і відчуйте як його легка, ніжна текстура перетворюється на зовсім вершкове, залишаючи навіть дуже суху шкіру м'якою, гладкою та зволоженою протягом 72 годин", – розповідають у бренді.

Свічки Sabi Candles

Sabi Candles — київський бренд, який дарує тепло. Він випускає унікальні свічки, натхнені ботанічним різноманіттям України. Одна з найпопулярніших свічок — у вигляді гарбуза. Купувати свічки можна поштучно чи в наборах, міксуючи різні види овочів в одній композиції. Свічки-гарбузи є частиною колекції Temporary Object, яка піднімає філософське питання природи часу, його перебіг та зміни. "Це роздум про фундаментальну природу реальності та людського життя. Це дослідження естетичної цінності швидкоплинних миттєвостей та краси непостійності. Це спосіб прийняти те, що все розвивається і зникає", — додають у Sabi Candles.

Маска для обличчя Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Маска для шкіри обличчя з ензимами Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme підкоряє своїм потрійним ефектом. Вона працює як механічний, хімічний і водночас ензимний пілінг, завдяки чому не лише видаляє відмерлі клітини, але й розгладжує шкіру й вирівнює її тон. В її складі AHA-кислоти, що повертають шкірі молодий і сяйливий вигляд, кристали оксиду алюмінію, які розгладжують шкіру та вирівнюють її текстуру, а також гарбузовий фермент, що розгладжує поверхню шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.