До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна варіація манікюру Glazed Doughnut від Гейлі Бібер

На початку року Гейлі Бібер ввела в моду манікюр Glazed Doughnuts. Цього року манікюрні салони були завалені проханнями про перламутрове сяйливе покриття. Адвокатеса всього глазурованого, від нігтів до шкіри, Гейлі запроваджує новий тренд — різдвяний манікюр. Без блиску, звісно, не обійшлося.

@haileybieber


Отже, запит у гуглі має звучати так: 'candy cane glazed nails' або "цукрові глазуровані нігті". Цей різновид манікюру поєднує "френч" (також потужний тренд року, що минає) та "глазуроване" покриття. Роль "усмішки" в цьому різдвяному манікюрі відіграють зображення льодяників, що імітують палицю Санти, — смугастих червоно-білих або просто червоних.

Реклама

Цей манікюр, хоч яким є грайливим і святковим, однаково залишається стриманим та мінімалістичним. Доповнити його можна червоню помадою. Місис Клаус (чи то місис Бібер) вибрала соковитий червоний колір з легким блиском. Що може бути краще.

Текст: Ханна Коутс
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.