До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який колір лаку вибрати на Геловін? 4 стильні ідеї

Зараз та пора року, коли меланхолійний настрій зустрічається з містичною зухвалістю, і це здається абсолютно природним. Щоб підкреслити свою відьомську сторону напередодні Гелловіну, рекомендуємо почати з нігтів і вибрати правильний лак для нігтів – від криваво-червоного до темного, "як ніч", чорного.

Photo: Getty Images
Глибокий темно-червоний

Цей темно-червоний відтінок став популярним завдяки лаку-бестселлеру Chanel Rouge Noir, який Ума Турман носила у "Кримінальному чтиві", граючи Мію Воллес. "Це класика, в якій зчитується грань та вишуканість, – каже художниця на нігтях Бетіна Гольдштейн. — Він насичений, як вино, з ідеальним поєднанням червоних та пурпурових відтінків".

Реклама

Оливковий зелений

"Оливковий зелений — це такий осінній відтінок, який має доволі зловісний вигляд, ​​але не дуже дивний для повсякденного використання", — каже художниця на нігтях Miss Pop. Адже цей відтінок так само легко носити у реальному житті, особливо восени. "Він добре поєднуватиметься з усіма сезонними відтінками вашого гардеробу, такими, як коричневий, синій та винний", — каже вона.

Яскравий червоний

Яскравий червоний колір Гольдштейн асоціює з героїнею Гелен Шарп у фільмі "Смерть їй личить". "Це яскраво та провокаційно, — каже Гольдштейн. — Цей відтінок має насичений червоний колір карамелі з помаранчевим підтоном".

Опівнічний чорний

"Чорний, як смола, особливо класний, якщо у вас чорне волосся", — каже Miss Pop, яка любить як матовий, так і глянсовий чорний. "І це, мабуть, єдиний відтінок, який має крутіший вигляд, коли зношується".

Текст: Lauren Valenti
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.