До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї зіркового манікюру на Новий рік

Майстри зіркового манікюру справді знаються на святковому вбранні для нігтів. VOGUE UA вибирає варіанти різдвяного манікюру як у знаменитостей: мінімалістичний шик, як у Марго Роббі, безкомпромісний червоний, як у Гейлі Бібер, глянсовий перлинний блиск, як у Ванесси Гадженс та безліч інших розкішних ідей.

Зола Ганзорайт

Це була рекламна кампанія для ювелірного бренду, а фото робив Маріо Соренті, проте манікюр Золи не залишився в тіні й став самодостатнім героєм знімання.

Реклама

Саме Зола була авторкою шалено популярних glazed doughnut нігтів, які додали чимало балів до впізнаваності їхньої амбасадорки Гейлі Бібер. Але подивіться, як перлинний блиск підвищує градус святковості.

Том Бачік

Для Марго Роббі Том Бачік, постійною клієнткою якого вже багато років залишається Джей Ло, вибрав коротку квадратну форму нігтів, а за допомогою тонкого пензлика створив невеликі трикутники на зовнішньому куті кожного нігтя. Цей трикутник — символ святкової ялинки мінімаліста.

У дизайні для американської акторки й співачки Гейлі Стайнфельд Том поєднав блискітки з елементами модного "френчу". Цілком життєздатна ідея для Нового року.

Геріет Вестморленд

Чергова варіація на тему французького манікюру — "усмішка", вимальована рожевими блискітками. Гіпнотизує.

Ще одна різдвяна ідея від майстрині, якій довіряють свої руки Розі Гантінгтон-Вайтлі та Ріанна, — глітер, що дещо схожий на принт на перепелиному яєчку. Cute.

Беттіна Гольдштейн

Бетіна — і так зірка сама по собі: вона є амбасадоркою Chanel Beauty, в її інстаграмі — майже 400 тисяч підписників. Проте й серед її клієнток — багато знаменитостей: від Лілі Джеймс та Джулії Гарнер до Марго Роббі та Зої Кравіц. Ось кілька ідей від Бетіни.

Для Седі Сінк, зірки серіалу "Дивні дива", Бетіна вибрала колір з патиною, antique mirrior. Дуже особливий.

Ми також не можемо відірвати погляду від ельфійського зеленого, який демонструє сама Бетіна. Він нагадує про святкову ялинку та Ґрінча, який щороку краде Різдво.

Імарні Ешман

Імарні зробила зірковий у прямому значенні манікюр. Зірки напередодні Різдва завжди доречні.

А цей манікюр Імарні переносить у дитинство: цукрові палички, багато блискіток, передчуття див.

Чон Ледженд

В інстаграмі Чона Ледженда — понад мільйон підписників. Серед його клієнток — Хлої Кардаш’ян, стилістка Гейлі Бібер, Мейв Рейлі, засновниця бренду Sorella Гізер Сандерс. Всі його їдеї манікюру — свято безтурботності та невпинного гламуру.

Мей Каваджирі

Видатна майстриня манікюру Мей живе в Нью-Йорку, але родом з Токіо. Серед її клієнток — Емілі Ратаковскі, сестри Гадід, Аріана Гранде й Демна Гвасалія. Її роботи з’являлися у Vogue, а її парадоксальне бачення дає їй змогу виходити за межі звичного. Власне, подивіться на цей заморожений шоколад на нігтях.

Або цей футуристичний манікюр, до якого важко підібрати референс. Суцільна космічна Одіссея.

Парк Юнь Кунь

Парк Юнь Кунь, відома під ім’ям @nail_unistella, завершує цей парад святкового манікюру. І давайте домовимося: до того, хто напише в коментарях до цього матеріалу "Ну й куди це носити", замість Санти прийде жахливий старий дід Мороз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.