До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди манікюру осінь-зима 2021/22: думка експерта

Який манікюр буде в моді в сезоні осінь-зима 2021-2022, розповідає засновниця, креативна директорка мережі MVK, член міжнародної креативної групи з питань розроблення глобальних трендів 2021 Вікторія Колодій.

Осінь традиційно асоціюється зі шляхетними й глибокими кольорами. Це ключова тенденція, яка залишається незмінною з року в рік. Варто її трохи розширити — наступної осені домінуватимуть кольори, що мають сильну енергію й особливу ауру, у яких наявний симбіоз чоловічого й жіночого, які символізують свободу вибору, силу, творчість.

Реклама
@mvk

В однотонних покриттях переважатимуть зелений, фіолетовий, синій, блакитний, пурпурний відтінки. Акценти в манікюрі буде розставлено за допомогою кольору Tiffany, мараскінової вишні. Наступної осені, як і раніше, у тренді буде червоне й чорне покриття. Щоб урізноманітнити колірну гаму й зробити манікюр помітним, рекомендую звернути увагу на бірюзу, кораловий і жовтий. Ефект свята можна створити за допомогою гель-лакового покриття-конфеті.

@mvk
Французький манікюр

Традиційно від сезону до сезону утримує свої позиції "френч". Експерименти експериментами, але класика актуальна поза сезонами. Варіації, які зроблять нейл-образ ефектним і самодостатнім, — френч на прозорій основі (у стилі Роузі Гантінгтон-Вайтлі), microfrench з тонкою елегантною лінією, французький манікюр з великими або дрібними переливчастими частинками.

Голі нігті (цнотливий манікюр)

Ультранатуральному стилю віддають перевагу не тільки світові знаменитості. Моду на чистоту й невинність і далі популяризують зіркові майстри манікюру: Бетіна Гольдштейн, Геррієт Вестморленд, Том Бачик. А також Chanel, Dior, Simone Rocha — бренди, які за допомогою б’юті-команд регулярно транслюють у межах Тижнів моди, що натуральність перестала бути boring classic і залишається в тренді всі 365 днів на рік. Це давно. Переосмислення тренду на цнотливий манікюр відбувається щосезону, коли майстри з усього світу представляють нові, цікаві інтерпретації nail-естетики в цьому стилі.

@mvk

Чисте напівпрозоре покриття вибрала для святкування свого 52-го дня народження Дженніфер Лопес, за манікюр якої традиційно відповідав Том Бачик.

Go Green

Серед сезонних трендів осінь-зима 2021/22 — зелені нігті. Зелений і далі лишається одним з панівних у нейларті. Законодавцем моди на цей колір стали Bottega Veneta. Виразні відтінки, за допомогою яких можна підкреслити образ восени, — шавлієвий, оливковий, яскраво-зелений, темно-зелений, трав’янистий, смарагдовий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.