До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький манікюр повертається

Французький манікюр, що є поєднанням бежево-рожевої основи і контрастного білого кінчика нігтя, без перебільшення можна назвати найпопулярнішим покриттям у нульових, яке після кількох років забуття повертається. Одними з перших про нього згадали сестри Хадід, які разом зі своїми стилістами постійно ностальгують то за 1990-ми, то за епохою міленіуму.

Белла Хадід

До речі, вперше френч, як ще називають цей різновид манікюру, з'явився не у Франції, а в США. Придумав його Джеф Пінк, засновник відомого на весь світ виробника лаків для нігтів ORLY. Його товариш-режисер якось поскаржився, що під час зйомок багато часу йде на те, аби привести до ладу руки акторок і зробити манікюр максимально доречним з різними образами. Пінк швидко знайшов рішення – французький манікюр, що миттєво став популярним. У 1970-х його спочатку полюбили акторки і моделі, а тоді й жінки з усіх усюд.

Реклама
Дженніфер Лопес, 2000-і

Сьогодні французький манікюр можна зауважити на нігтях найвідоміших топ-моделей – від Розі Гантінгтон-Вайтлі до Ешлі Грехем, причому популярними у них є як класична версія, так і варіації на тему, коли натуральну основу поєднують з кольоровим кінчиком нігтя. Може варто і нам спробувати?

<b>FrenchManicure</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.