До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке австралійський манікюр

У світі манікюру є свої закони, і тренди тут змінюються не рідше, ніж в модній індустрії. У цьому сезоні стрімко набирає популярність австралійський манікюр – його роблять за допомогою спеціальної пилки, завдяки чому процедура обробки кутикули стає абсолютно безболісною і безпечною. Існує ця система вже давно, але як і усьому новому їй потрібен час, щоб завоювати довіру.

Для австралійського манікюру не використовують воду, не відбувається класичного розпарювання рук, майстер працює з сухою кутикулою, що уповільнює її ріст. Замість цього на пальці наноситься легкий скраб для відлущування. Шанувальники такого виду манікюру також відзначають, що після нього руки довше залишаються доглянутими і між відвідинами салону легше доглядати за руками самостійно. Для цього буде лише потрібна спеціальна пилка-губка, за допомогою якої можна видалити ороговілі часточки. Майстри австралійського манікюру працюють з пилками спеціального японського абразиву, що дозволяє не тільки видалити відмерлу шкіру, але й покращити кровообіг в цій зоні.

Реклама

Читайте також:

Главный цвет для модного маникюра

Нейл-арт без нейл-арта: маникюр, который вы захотите носить

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.