До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пет Макграт запустила нову лінію тональних засобів

Пет Макграт, найвпливовіший візажист в усьому світі і справжня чарівниця макіяжу, запустила нову лінію тональних засобів Skin Fetish: Sublime Perfection The System для бездоганної сяючої шкіри, яка буде доступною для придбання вже 26 липня. Це не просто тональні основи – це трьохетапний комплекс єдиної системи для створення рівної, здорової і сяючої шкіри.

Нова лінійка Skin Fetish: Sublime Perfection The System включає в себе кілька етапів. Так, перший крок – нанесення зволожуючого праймеру Sublime Perfection, другий етап – тональний крем Sublime Perfection Foundation, який представлений у 36 різних відтінках, і останній етап – пудра Sublime Perfection Setting Powder, яка надає шкірі ефект затемнення. Зірковим засобом є тональні креми нової лінійки, наповнені церамідамі, які зміцнюють шкірний бар'єр, діамантовим пилом, що згладжує недоліки і надає шкірі здоровий фініш, при цьому пропонуючи середню щільність покриття.

Реклама

Обличчям рекламної кампанії стала модель Деміен Херлі, а фотографом легендарний Стівен Мейзел. "Супермодель народилася, – говорить Макграт про Херлі, – це не дивно, адже Деміен є сином культової акторки Елізабет Херлі, хлопець має яскраву зовнішність, абсолютно захоплюючу індивідуальність, енергію і винятковий зовнішній вигляд". У мережі вже з'явився перший рекламний ролик нової лінійки тональних засобів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.