До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фото колекції макіяжу Kendall Jenner x Kylie Cosmetics

Кайлі Дженнер випускає капсульну колекцію Kylie Cosmetics у колаборації із сестрою Кендалл Дженнер. Ось все, що відомо про колаборацію Kendall Jenner x Kylie на сьогодні.

Відомо, що успіх клану Кардаш’ян-Дженнер — родинна справа. Після б’юті-колаборації зі старшою сестрою Кім Кардаш’ян і 'Momager' Кріс Дженнер співпраця Кайлі й Кендалл Дженнер стане логічним продовженням історії успіху клану Кардаш’ян. 29 січня на шоу Елен Дедженерес Кендалл офіційно підтвердила, що працює разом із сестрою над новою лінійкою макіяжу. Про продукти, які ввійдуть до колекції, натякнула сама Кайлі, яка прийшла на шоу з макіяжем, зробленим за допомогою засобів лінійки Kylie x Kendall Jenner. Стало ясно, що варто очікувати на вихід засобів у тілесній, коричневій, рожевій і фіолетовій гамі, які будуть представлені у вигляді рум’ян, тіней і блисків для губ.

Реклама

Офіційний реліз вийшов в інстаграмі на минулих вихідних. Колекція Kendall Jenner x Kylie Cosmetics з’явиться вже в п’ятницю, 26 червня. Запуск міститиме: набір з 15 тіней (переливчасті і яскраві відтінки), засоби в стиках, які личитимуть до будь-якого відтінку шкіри, а також блиски для губ. Колекція буде представлена ​​на Kyliecosmetics.com з п’ятниці. Можна не сумніватися, що Sold Out їй гарантований.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.