До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Готель Каліфорнія: колекція макіяжу осінь-зима 2017/18 Travel Diary Chanel

Щоби знайти натхнення для роботи над колекцією макіяжу для сезону осінь-зима 2017/18, Лючія Піка, міжнародний креативний директор з макіяжу і головний колорист Chanel вирушила у подорож Каліфорнією. Головними об'єктами стали не гори Санта-Моніки, не повна сукулентів пустеля, навіть не вологі береги Сан-Франциско. Італійка, яка почала свою кар'єру в Лондоні, черпала натхнення на Центральному узбережжі штату під час поїздки з Лос-Анджелеса в Біг-Сур. Досвітні тумани, мерехтіння вогнів берегової лінії і довгі піщані пляжі Лос-Анджелеса стали відправною точкою Лючії. У поїздку вона вирушила з фотографом Максом Фараго і відеооператором Кларою Каллен.

<b>шанель вдохновение</b>

Реклама

"Я хотіла зробити свій власний мудборд і надихатися тим, що відбувається в даний момент", – поділилася Піка про головний задум своєї подорожі. Вихоплюючи швидкоплинні фотографічні моменти, вона знаходила нові посили для кольорових і візуальних текстур, які відбилися потім в тінях, рум'янах і помадах Travel Diary.

<b>шанель предметка +вдохн</b>

Лак для нігтів під назвою Horizon Line нагадує сизу тінь горизонту, тіні City Lights перегукуються з фотографіями вогнів туманного берега. У хід ішли всі деталі подорожі – відбитки шин на асфальті, водна гладь океану, камені біля берега, омиті хвилею. "У цій роботі я хотіла передати свій справжній особистий досвід", – ділиться Лючія Піка.

<b>шанель предметка</b>

Читайте також:

Фруктовий лід: 5 нових літніх ароматів

Відео-урок з кольорокорекції обличчя від Белли Хадід

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.