До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дико і симпатично: осіння колекція макіяжу Dior en Diable

Цієї осені Dior представляє нову лімітовану колекцію макіяжу під назвою Dior en Diable

Спекотна сексуальна привабливість і хороша частка гумору – ось що таке ця нова, диявольська, прекрасна колекція, що вшановує рекламу з архівів, яка проголошує: "Dior en Diable!".

Реклама

"Dior en Diable – про жінку, яка любить дражнити. Ця колекція складається з класичних відтінків і півтонів, але в кожному відтінку – якась хитрість, особливість" – розповідає бельгієць Пітер Філіпс, креативний і фотодиректор Dior з макіяжу.

"Мені подобається кокетливий, зухвалий аспект жінки Dior"
Нова "диявольська" колекція присвячена фатальний жінці – femme fatale, образ якої часто асоціюється з фліртом і сексуальністю.

У макіяжі – 6 відтінків помад. Пітер Філіпс хотів, щоб вони поєднувалися з відтінками осінніх тіней. Помада Rouge Dior поповниться шістьма новими відтінками: Devilish Nude – персиковим з легким вінтажним виглядом; On Fire – вулканічним помаранчевим, на кшталт тих, що були популярними за часів Studio 54; Matte Kiss – інфернальним матовим червоним; Rouge en Diable – драматичним бордо; Furious Matte – модним коричневим; і Dark Devil – баклажановим відтінком,що розкриває темну сторону краси. Вийде також 2 блиски з металевим ефектом.

<b>Dior en Diable губы</b>

У новій колекції Пітер Філіпс зосередився на димчастих елементах в макіяжі з палітрою розпечених червоних квітів: помаранчевий, мідний, червоно-оранжевий. Для макіяжу очей він пропонує 5 кольорів контрастної осені.

П'ятиколірний набір тіней 5 Couleurs №097 Volcanic и №837 Devilish, Dior

Представлять і нові відтінки лаків для нігтів: червоний Rouge en Diable, сірий Trigger і апельсиновий Hot.

Безсумнівно, покупка сезону – вкрадливий рожевий з промовистою назвою 'Devilish Cute' (диявольський милий).

Лак Le Vernis №851 Rouge en Diable, Dior

<b>Dior en Diable лаки</b>

Гама пудри-хайлайтера Diorskin Nude Luminizer розширюється: з'являться платиново-рожевий, ультрасяючий тілесний і золотисто-помаранчевий відтінки. Новий голографічний ефект надає шкірі сяйва і грається в заломленому світлі.

Пудра-хайлайтер Diorskin Nude Luminizer, Dior

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.