До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2019: як повторити б'юті-образи зірок

І поки в соціальних мережах продовжують обговорювати благодійний вечір Met Gala і сперечатися над тим, у кого найбільш екстравагантне вбрання, ми з упевненістю вибрали найнеймовірніші б'юті-образи з червоної доріжки. З'ясувалося, що за багатьма з них стоїть Lancome. На прохання vogue.ua візажисти марки розповіли, як повторити ці пам'ятні образи зірок. Нижче яскравий макіяж акторок Лілі Коллінз, Зендаї і Люпіти Ніонго.

Зендая Коулман

Зендая на тлі екстравагантних образів мала дуже ніжний вигляд. Творець її макіяжу, візажист Шейка Дейлі, надихалася чарівними образами диснеївських принцес і зуміла перетворити Зендаю в одну з них – Попелюшку. Зендая перетворилася на принцесу, як тільки ступила на червону доріжку. Макіяж співачки перегукується з ніжним пастельним синім кольором її сукні, що створює приємний образ, який напевно зачарував не одного принца на Met Gala.

Реклама

Для ефекту оксамитової і гладкої шкіри використана пудра Shine Setting Powder і тональна основа Teint Idole, а фірмові рожеві щоки Попелюшки забезпечило додавання рум'ян Le Monochromatique in Petit Bisou. Також неможливо не звернути увагу на пишні вії завдяки туші Monsieur Big Mascara, а доповнила образ блідо-рожева помада L'Absolu Mademoiselle Shine 322 Shine Bright.

<b>зендаяя</b>

Люпіта Ніонго

Образ Люпіти абсолютно протилежний до попереднього, ніжного образу Зендаї. Сміливий, зухвалий і незвичайний, він ідеально вписався в тематику заходу. Візажист акторки Нік Бароз черпав натхнення в макіяжі драґ-квін Дівайн, а також в його образах у культових фільмах "Рожеві фламінго" і "Лак для волосся" режисера Джона Вотерса.

Акцент в макіяжі був зроблений на губах. Брови візажист підкреслив за допомогою рідкого гелю Sourcils Gel №06 Noir. Ефект котячого погляду був досягнутий завдяки різнобарвним олівцям з серії Drama Liqui-Pencil відтінків Noir Intense і Ombre Hypnôse Stylo Shadow Stick, а завершальною родзинкою став блиск для губ Lancôme L'Absolu Lacquer Gloss №490.

<b>лупитаа</b>

Лілі Коллінз

Образи Люпіти і Лілі дуже схожі в тому, що в обох акцент був зроблений на очах, тільки у випадку з Лілі виразність менш екстравагантна. Візажист акторки Фіона Стайлс для створення цього макіяжу надихалася вбранням і шикарним волоссям Лілі. Зачіска Лілі на благодійному вечорі була у стилі акторки Прісцилли Преслі і моделі Шерон Тейт, тому візажист вирішила обіграти їх образи і розбавити яскравим макіяжем. У б'юті-образі Лілі є все: ретро-мотиви, чарівність і розкіш. Ніжна матова пастель бузку на очах у вигляді Lancôme Color Design 5 Pan Eyeshadow Palette in Lavender Grace стала відмінним фоном для накладних вій, а бліда губна помада Lancôme L'Absolu Rouge in 202 Nuit et Jour змістила акцент на виразні очі Лілі.

<b>лили коллинз</b>

Дивіться всі образи з червоної доріжки Met Gala 2019:

<b>Met Gala 2019. Red carpet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.