До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса в простоті: нова колекція макіяжу Les Beiges від Chanel

1 травня стартує продаж нової колекції макіяжу Chanel Les Beiges. Її дух природна краса і елегантність.

Легкий зволожуючий флюїд Les Beiges в легкій та зручній упаковці – ідеальний компаньйон. У його складі – мінеральний пігмент, який взаємодіє зі світлом червоного спектра; він же надає шкірі свіжого вигляду і здорового світіння. Засіб також містить екстракти каланхое в поєднанні з сонцезахисним фактором SPF 30/PA ++. Всього – 6 відтінків.

Реклама
Les Beiges зволожуючий відтінковий флюїд SPF 30/PA++

Пудра Les Beiges поєднує універсальні кольори, які освіжають тон шкіри: бежеві відтінки комбінуються з рожевими або помаранчевими. Формула збагачена маслом ши і бджолиним воском. Представлені будуть три варіанти відтінків.

Пудра Les Beiges

Завдяки оксамитовому ефекту і легкому, що аж сяятиме результату, рум'яну-стік рекомендовано використовувати для структурування овалу обличчя і додання свіжості шкірі. Продукт тепер доступний в новому відтінку №25.

Палітра тіней для повік з ефектом природного сяйва Les Beiges в будь-який час дня робить погляд сяючим, свіжим і відпочилим. Палітру можна також використовувати як основу під макіяж, підводку для очей і навіть для створення форми брів. Вона доступна в трьох варіантах відтінків.

Зволожуючий бальзам для губ Les Beiges з ефектом природного сяйва забезпечує природний вигляд, зволожує і оживляє натуральний колір губ. Легка комфортна текстура ледь помітна, але миттєво робить обличчя свіжим і відпочилим. Бальзам доступний в трьох відтінках.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.