До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблений б'юті-образ Дженніфер Лопес

Латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес, якій 24 липня виповнилося 49 років, за двадцять років активної кар'єри приміряла безліч б'юті-образів. В одному з недавніх інтерв'ю вона зізналася, що є все-таки один макіяж, який їй подобається найбільше. Зробив його візажист Кевін Окойн для її кліпу Waiting For Tonight. Сталося це 1999 року.

Реклама

Особливість цього макіяжу – обличчя Дженніфер Лопес всипане безліччю переливчастих стразів. Співачка згадує, що показала тоді Окойну фотографію, де обличчя моделі було всипане блискітками, а він зробив з цього кінематографічну і елегантну версію макіяжу, що з приходом епохи Instagram має більш ніж актуальний вигляд.

Кадр з кліпу Waiting for Tonight

До речі, через п'ять років схожий трюк в кліпі Toxic повторила ще одна поп-зірка нульових, Брітні Спірс, правда, в її випадку ефект розсипаних блискіток застосували не на обличчі, а на тілі.

Кадр з кліпу Брітні Спірс Toxic

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес, як і вся епоха гламурних 2000-х, зараз отримує новий старт, тому очікувати інтерпретації цього культового образу точно довго не доведеться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.