До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні колекції макіяжу, які цікаво розглядати

Vogue.ua запрошує придивитися до літніх колекцій макіяжу і звернути особливу увагу на дебютантів марку Eisenberg, яка вперше представляє лінію косметики, і YSL Beauty, яка цього року привозить свою сезонну колекцію в Україну.

Givenchy || Море синє запалили

Креативний директор Givenchy з макіяжу, Ніколя Деженн побудував літню колекцію на контрастах: протиставив блакитний полум'яному помаранчевому. Деженн оминув спроби знайти баланс: холодні, як море, і теплі, як сонце, відтінки призначені і для очей, і для губ.

Реклама
Літня колекція макіяжу Solar Pulse, Givenchy

Колекція в міру лаконічна і дивовижна: по два відтінки олівців для очей і губ, два відтінки бронзера-хайлайтера і лак для нігтів. Це вогонь.

<b>givenchy летняя коллекция макияжа 2019</b>

Guerlain || Дихати шовками і туманами

У Guerlain граються не тільки з текстурами (всі нові засоби – шовковисті на дотик), але і з почуттями. Бронзер пахне сумішшю квітів тіари, ірису та іланг-ілангу, а його поверхня прикрашена стилізованими огірками – "пейслі". Помади змінили формулу і з глянцевих сяйних перетворилися в атласні. Компактні рум'яна залишають вологе мерехтіння на шкірі, а сонцезахисний засіб ще й захищає від випромінювання гаджетів.

1. Cонцезахисний засіб Skin Defense SPF 50, PA ++++, 2. тональна основа L’Essentiel SPF 20, все – Guerlain. 3. Помада Rouge G з атласним покриттям № 77 Romantic Pink. 4. Пудра в кульках Météorites Perles de Satin. 5. Компактні рум'яна-бронзер для обличчя і декольте Route des Indes Terracotta Bronzer & Blush Powder, все – з літньої колекції макіяжу Oriental Escapade

Зірковий продукт колекції – безперечно, пудра Terracotta з принтом "пейслі" і дерев'яною кришкою.

<b>guerlain summer 2019</b>

Літня колекція макіяжу Oriental Escapade, Guerlain
YSL Beauty || Hello Africa

Обличчя колекції – посланниця YSL Beauty, зірка серіалу "Велика маленька брехня", Зої Кравіц. Її екзотична краса дуже вдало підкреслює відтінки і принти літніх лімітованих засобів марки.

Зої Кравіц, обличчя YSL Beauté, в промо літньої колекції макіяжу. Фото: Девід Сімс

До колекції увійшли два відтінки лаку для нігтів, набір для макіяжу очей, три відтінки стійкої підводки, три відтінки стейнів. Все дуже носибельне, незважаючи на jungle-настрій колекції.

<b>YSL Beauty summer collection 2019</b>

Collistar || Народження Венери

Настрій літньої колекції макіяжу італійської марки Collistar навіяний знаменитим курортом Портофіно. Бірюзові і сині відтінки олівців – як море, мерехтіння хайлайтерів і блиску для губ – як нутро раковин, засоби в теплій гамі для макіяжу очей – як стіни будиночків на узбережжі.

Практично всі засоби – з найдрібнішими переливчастими часточками, які нагадують про блиск морської гладі, сяйво італійського сонця і гру бульбашок у бокалі франчакорти.

<b>collistar  summer coll 2019</b>

Літня колекція макіяжу Portofino, Collistar
Eisenberg || Бал дебютантів

Резидент Монако, марка Eisenberg, що донедавна випускала тільки засоби для догляду і аромати, дебютувала з колекцією макіяжу. Палітра – стримана і аристократична: блідо-рожевий і бежевий плюс базові кольори – білий, чорний і червоний. У складі всіх засобів – формула Trio-Moleculaire®, яка насичує шкіру киснем і доглядає за нею.

Тональна основа Invisible Corrective Makeup SPF 25, PA+++, засіб для поліпшення відтінку шкіри Instant Complexion Perfector, живильний бальзам для губ Fusion Balm, коректор Precision Concealer, туш з ефектом завивання The Graphic Mascara, все – з колекції Le Maquillage, Eisenberg

Повна колекція – велика: в неї входять тональні засоби, туш, помади.

<b>eisenberg summer 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.