До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоне і чорне: осіння колекція макіяжу Clarins

У Києві представили нові засоби Clarins: тональну основу з оновленою формулою Skin Illusion SPF 15 і осінню колекцію макіяжу Joli Rouge et Noir. З цього приводу в Україну прилетів візажист, міжнародний тренер марки Сімоне Коломбо, який поділився професійними таємницями.

Три поради візажиста

Яким би досконалим не був засіб, можна виграти, якщо правильно з ним поводитися. Сімоне Коломбо радить під час нанесення тональної основи рухатися від центру до периферії і вгору: наприклад, від крил носа до скронь. Так тон ляже краще і не підкреслить пори. Важливо ретельно нанести і розтушувати засіб біля крил носа, де, зазвичай, залягають тіні, в куточках очей біля перенісся і на повіках це миттєво освіжає обличчя.

Реклама

Візажист радить ретельно фарбувати верхні повіки, наносити олівець, підводку або тіні максимально близько до лінії росту вій. Якщо зробити це не вдається (наприклад, вії від природи загнуті або така будова повік), Сімоне радить професійний трюк: потрібно підняти пальцями однієї руки верхню повіку так, щоб вона злегка вивернулася, і фарбувати її олівцем зсередини. Це дасть змогу зробити погляд глибшим, а очі виразнішими, та не обтяжувати ними макіяж.

Засоби з осінньої колекції макіяжу Clarins

Тим, хто скаржаться на нерівний відтінок обличчя, почервоніння або сіруватий тон, Симоне радить не нехтувати праймерами. Їх у Clarins кілька. Зелений, наприклад, дозволяє замаскувати червоність, а потім відмінно перекривається тональним засобом.

Бази під макіяж, Clarins
Тональний засіб Skin Illusion, Clarins

Головна новинка осені оновлений зволожувальний тональний крем Skin Illusion SPF 15. У нього легка рідка текстура, як у сироватки, і висока концентрація пігментів. Це дає змогу засобу зливатися зі шкірою і вирівнювати тон, залишаючись непомітним. У формулі рослинні екстракти, які зволожують і захищають шкіру протягом дня.

Оновлений зволожувальний тональний крем Skin Illusion, Clarins, SPF 15

Обличчя засобу топ-модель Хана Жирикова.

Хана Жирикова в промо Skin Illusion, Clarins
Колекція Joli Rouge et Noir

Осіння колекція макіяжу Clarins лаконічна: три відтінки помад, гелева підводка, туш. Всі засоби в забавних футлярах, прикрашених малюнками губ і очей. Помада Joli Rouge оновлена до версії Joli Rouge Gradation з контрастним сердечником. У складі солерос і масло манго, щоб губи були (і відчувалися) зволоженими. Водостійка гелева підводка тримається до 12 годин. Туш Supra Volume Mascara містить чисті вугільно-чорні пігменти.

<b>кларанс осень 2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.