До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Твіггі: найкраща туш сезону зі спецефектами

Лопотіти віями і злітати – нова туш дає змогу. Цього літа її забезпечують додатковими супервластивостями: складними відтінками, здатностями подовжувати, розділяти і закручувати вії, феноменальною стійкістю. Не те, щоб ми так стимулювали азарт до купівлі і жагу володіння. Просто ділимося найкращими знахідками сезону.

Le Volume Révolution De Chanel, Chanel

Зручна і покірна туш дуже точно фарбує вії кількома рухами – і погляд стає виразним. Це та сама Le Volume Révolution, яку промисловим способом виготовляють на 3D-принтері.

Реклама
Туш Le Volume Révolution De Chanel, Chanel: №17 Jungle Green, №27 Deep Eros, №37 Intense Teal, №91 Volcan, Chanel

Представили 4 нові відтінки: глухий смарагдово-зелений №17 Jungle Green, оксамитовий винний №27 Deep Eros, павиний синьо-зелений №37 Intense Teal та темний, похмурий сіро-блакитний №91 Volcan.

Туш So Volume №01 Deep Black, Sisley

Об'єм, закручення і поділ – три кити, на яких тримається хороша туш. На них же, власне, тримається і So Volume. Легко змивається, приємно носиться. Яскравість кольору і вигин вій тримаються весь день.

Туш So Volume, Sisley

У складі – відразу два компоненти, які забезпечують пишність вій: мікрокульки полімерів і мікросфери кремнію. У складі також є карнаубський і бджолиний воски, рицинова олія, провітамін В-5, пептиди і протеїни бавовни. Створили три відтінки: чорний Deep Black, який прибережемо на осінь, а поки поекспериментуємо з синім Deep Blue або коричневим Deep Brown.

Diorshow Pump ’N’ Volume, Dior
Etro

Фото з показу Etro – замість опису того, на що здатна Diorshow Pump 'N' Volume. Багато на що здатна: збільшувати діаметр вій в кілька разів, надавати потрібну форму, красиво лягати. Воски в складі ковзають і обволікають кожну вію – ніби в oversize-пуховик. Ми знаємо, що порівняння – смішне і не зовсім коректне, але зате образне: туш справді дає об'єм. І дійсно відчувається легкою. І ще у неї симпатична характеристика 'SQUEEZABLE': тюбик можна видавити і використовувати засіб до останньої краплі.

Туш Diorshow Pump ’N’ Volume, Dior
Об'ємна туш Volume Disturbia, Givenchy

Ніколя Деженн, креативний директор марки з макіяжу, цього року святкує 20 років на своїй посаді. З цієї (мабуть) нагоди він придумав нову туш для вій з об'ємним ефектом. Силіконовий циліндричний аплікатор сконструйований так, аби обволікати вії і створювати чіткий вигин.

Об'ємна туш Volume Disturbia, Givenchy

У складі – вітамін Е, який допомагає віям зростати міцними і здоровими. Дуже радимо придивитися до червоного відтінку. Тим більше, що він дає легкий відблиск і перетворює очі на магніти.

Об'ємна туш Volume Disturbia, Givenchy
Туш Stretch Lash Mascara, IsaDora

Це туш-трансформер: кисть змінює об'єм, довжину і щільність, якщо провернути ковпачок за годинниковою стрілкою. Довга щіточка подовжує і розділяє, коротка – дає неабиякий об'єм.

Туш Stretch Lash Mascara, IsaDora

Шведський бренд IsaDora виробляє свої засоби в Швейцарії і Швеції. Вони лідирують у Скандинавії за продажами, підходять для чутливої шкіри, не містять ароматів, а туш пройшла клінічні випробування і схвалена офтальмологами. Тим, хто ще не знайомий з маркою, можна сміливо починати з туші.

Туш Hypnose 15th Anniversary колекційне видання, Lancome

Якщо підрахувати, скільки вій нафарбували "гіпнотичною" тушшю Lancome за роки її існування, то з’явиться космічна цифра. На честь 15-річчя туші Hypnose Lancome випускає лімітовану упаковку, прикрашену розчерками. Всі властивості туші: подовжувати, завивати, розплющувати і гіпнотизувати – залишаються незмінними. У складі – пом'якшувальний віск, силікон – для еластичності, провітамін В5 – для впливу на кератиновий шар вій.

Туш Hypnose 15th Anniversary колекційне видання, Lancome

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.