До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити образ з показу Giorgio Armani весна-літо 2019

Розслаблені, романтичні, дуже красиві б'юті-образи супроводжували весняно-літню колекцію Giorgio Armani 2019, яку показали в Мілані.

@Giorgioarmani

За макіяж традиційно відповідала Лінда Кантелло, міжнародний візажист Giorgio Armani. Улюблену димчасту гаму маестро Армані переосмислили. "Романтичні відтінки стали виразнішими: пастельний рожевий виражений в невагомих структурах з райдужними відблисками", – розповідає Лінда.

Реклама

"Сяючі тіні на повіках і рум'янець на вилицях замість хайлайтера додали м'якому ніжному образу сили і сучасності", – пояснює Кантелло.

@Giorgioarmani

У Instagram Armani Beauty виклали фото з-за лаштунків шоу. На них видно засоби, які використовували в макіяжі. Всі вони доступні у продажі. Основою образу став тональний засіб Power Fabric.

Тональний засіб Power Fabric, Giorgio Armani

Щоб шкіра здавалася матовою, а макіяж тримався довше, використовували нову компактну пудру Neo Nude. Вона змінює ефект залежно від способу нанесення: якщо її "вбивати" в шкіру пензлем кабукі, то можна досягти матового ефекту. Якщо наносити її махами кисті, вдасться ефект сяючої шкіри.

Компактна пудра Neo Nude, Giorgio Armani Beauty

Для макіяжу очей використовували кремові тіні для повік Eye Tint в зручному тюбику. Його доповнили знаменитою тушшю Eyes To Kill.

За кулісами Giorgio Аrmani весна-літо 2019

На губах моделей – матовий блиск для губ Lip Magnet.

Матовий блиск для губ Lip Magnet, Giorgio Armani Beauty

Лінда Кантелло, яка, крім усього іншого, є арт-директором Armani Beauty з макіяжу, розробляла всі засоби для подіуму з таким розрахунком, щоб ними було легко користуватися навіть новачкам. Власне, ідея do it yourself була успішно реалізована: в репортажі з-за лаштунків видно, як модель Грета Ферро поправляє макіяж самостійно.

Модель Грета Ферро за кулісами показу Giorgio Аrmani весна-літо 2019
@Giorgioarmani
@Giorgioarmani

Фото: Giuseppe La Rosa

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.