До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інша реальність: різдвяна колекція макіяжу CHANEL

CHANEL випускає нову колекцію макіяжу, присвячену прийдешньому Різдву. Вона має назву Ask for the Moon та сповнена мерехтливого сяйва. Обличчям колекції стала топмодель Вітторія Черретті.

Колекція розкриває всю природу місячного сяяння. Як завжди у випадку з макіяжем Дому, це не прямі асоціації, а складне багатогранне розкриття теми. Роздивимося засоби докладно.

Реклама
Сяйлива пудра

Легендарна "п'ятірка", щасливе число Габріель Шанель та найважливіша цифра в історіх CHANEL, N°5 залишила свій відбиток на поверхні атласної пудри-хайлайтера, всіяної бронзовими блискітками. Пудра створює тонку гру тіні та світла і виходить у двох відтінках.

Пудра-хайлайтер Éclat Lunaire Oversize Illuminating Face Powder відтінку Or Rose
Éclat Lunaire Oversize Illuminating Face Powder відтінку Cuivre Doré
Тіні

Тіні Les 4 Ombres – Ombres De Lune, відтінки яких коливаються від атласних бронзових та бурштиново-золотавих до матово-коричневих. Погляньте на відбиток флакону № 5 на одному з кольорів. Adorable, кажуть французи.

Тіні Les 4 Ombres – Ombres De Lune

Багатофункціональний сяючий блиск для очей Duo Lumière можна викроистовувати для макіяжу не лише повік, але й брів. Його прозора гелева формула, вкрита золотими та мідними блискітками, додає очам м'якого дотику світла.

Багатофункціональний сяючий блиск для очей Duo Lumière
Для макіяжу губ

Нова інтенсивна помада Rouge Allure L’extrait виходить у чотирьох відтінках: сяйливий помаранчево-червоний, теплий коричневий, рожеве дерево та вишнево-червоний.

Доступний у двох відтінках Rouge Allure Laque лак для вуст пропонує поєднання атласного блиску та яскравого кольору.

Rouge Allure Laque відтінку Rouge Ombré
Rouge Allure Laque відтінку Rose Mystère
Для нігтів

Як доповнення до святкового вбрання, лак Le Vernis виходить у кольоровій гаммі, натхненній красою дорогоцінних відтінків: коричнево-червоний з лакованим покриттям, золотий хакі, верхнє покриття з перламутрово-бурштиновими блискітками, які підсвічують будь-який колір нігтів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.