До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-образи на шоу Balmain, які придумала Кайлі Дженнер

У Парижі відбулося шоу Balmain весна-літо 2020, б'юті-образи для якого придумала наймолодша мільярдерка світу, Кайлі Дженнер.

Balmain SS2020. Фото: Getty

Б'юті-колаборацію Кайлі Дженнер і марки Balmain, креативним директором якої є Олів'є Руcтен, зберігали в таємниці до останнього. Тизер запуску спільної лінійки макіяжу оприлюднили всього за три дні до показу, що відбувся в Парижі сьогодні.

Реклама
@kyliejenner

Кайлі Дженнер і креативний директор Balmain приятелюють і за межами модної сцени. У них багато спільного: молоді, успішні, з активними соцмережами (147 і 5,5 млн читачів в Instagram).

@kyliejenner

Кайлі придумала і б'юті-образи для весняного показу Balmain, і косметику, за допомогою якої ці образи створили за лаштунками. Продажі стартували одночасно з показом, 27 вересня. І косметика, і макіяж виконані в одній стилістиці і кольоровій гамі.

<b>balmain beauty ss2020</b>

Лінію склали: рідкі помади Lip Blush чотирьох відтінків, блиск для губ і дев'ятиколірний набір тіней, три з яких – з матовим ефектом, шість – з переливчастим.

@kyliejenner
@kyliejenner
@kyliejenner

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.