До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навіщо влітку потрібна база під макіяж

Візажисти часто порівнюють праймери з ідеальною спідньою білизною, адже вони розгладжують, що потрібно, вміло приховують недоліки і утримують на місці все, що ми одягнемо зверху. Праймери – це знахідка для спекотного літа, адже за допомогою них можна приховати розширені пори чи зберегти макіяж, який в іншому випадку може просто "поплисти".

Нанести праймер перед основним макіяжем – це хвилинна справа, але саме ця хвилина потім дозволить почуватися максимально впевнено протягом дня і не боятися залишитися "без обличчя" вже до полудня. Також база під макіяж не дає решті косметичних засобів потрапити всередину пор і порушити гідроліпідний баланс шкіри. При виборі праймера важливо пам'ятати, що і вони зараз стають мультифункціональними – в арсеналі б'юті-марок є і прозорі текстури, які ідеально підійдуть жирній та комбінованій шкірі, і відтінків бази, які можна використовувати в тому числі локально. Багато праймерів сьогодні додатково збагачені SPF-фільтрами, щоб ще раз захистити шкіру від сонячного проміння. Одні з найпопулярніших – зі світловідбивними частинками, якими підсвічують обличчя зсередини і не вимагають додаткового використання хайлайтерів.

Реклама

Vogue.ua вибрав 5 праймерів, які якщо потраплять у косметичку, то точно залишаться в ній надовго.

Guerlain

Шанувальники знаменитих "метеоритів" Guerlain цього року отримали ще один продукт у вигляді улюблених кульок. Французький бренд створив праймер Meteorites Glow Pearls Cushion, що тонізує та візуально коректує шкіру. Завдяки поєднанню кількох відтінків у засобі за один раз вдається вирішити кілька завдань – нейтралізувати почервоніння, оживити тьмяні зони на обличчі і посилити сяйво шкіри. Його можна використовувати як праймер під макіяж, так і протягом дня.

Clarins

База під макіяж Eclat Minute від французького бренду Clarins не тільки допомагає створити рівне покриття і підготувати шкіру до подальшого макіяжу, але і притягує і розсіює світло завдяки спеціальному комплексу High Lumitech. У результаті шкіра має вигляд як "після фотошопу" – дрібні недоліки не видно, а екстракт кори катафрая дарує зволоження і заспокоює дерму. Ще один плюс цього праймера – наявність трьох відтінків для дівчат з різним кольоротипом.

Lancôme

Lancôme став першим, хто представив праймери для коригування обличчя в міленіумному форматі – кушоні. Вони компактні, підходять для подорожей, зволожують, приємно охолоджують розпалену шкіру, а до того ж, звичайно, виконують свої завдання. Марка представила відразу чотири відтінки – для кожної проблеми є рішення. Рожевий справляється з темними кругами під очима, ліловий нейтралізує жовтий тон і тьмяність шкіри, персиковий маскує почервоніння і додає обличчю живого відтінку, а зелений приховує почервоніння і роздратування.

Eisenberg

Французький бренд Eisenberg цієї весни вперше представив повноцінну колекцію макіяжу і одним з головних її продуктів стала розгладжувальна база під макіяж Perfecteur Teint Express. Ця емульсія робить шкіру оксамитовою і матовою. У її склад входить арганова олія, відома своїми поживними і омолоджувальними властивостями, екстракт винограду, який відповідає за регенерацію, вітамін Е і екстракт мастикового дерева, який дарує матовий ефект. Засіб можна використовувати як перед нанесенням макіяжу, так і протягом дня, коли потрібно приховати зайвий блиск або швидко привести шкіру обличчя до ладу.

Sisley

Sisley Instant Perfect – це гелева емульсія на силіконовій основі, яка при нанесенні розгладжує дрібні і глибокі зморшки, вирівнює текстуру, зменшує круги під очима, ховає розширені пори і забирає жирний блиск. Після нанесення їй потрібно дати кілька хвилин ввібратися, а потім вже покривати шкіру тональною основою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.